06 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    1 жовтня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні Комісії з визначення підприємств, діяльність яких критично важлива для економіки області, що проходило в онлайн-режимі.

    1 жовтня у селі Зимне Володимирського району урочисто відкрили Стелу пам'яті за загиблими жителями громади.

    Після панахиди за полеглими, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик та жителі громади поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку, віддаючи шану загиблим Героям.

    Опісля, очільники району спільно з головою громади зустрілись із родинами полеглих Захисників.

    72 жетони з'явились сьогодні, 1 жовтня, на інтерактивній інсталяції, встановленій в пам'ять за загиблими учнями Нововолинського центру професійної освіти. Саме стільки випускників закладу поклали свої життя за майбутнє кожного з нас, за можливість молоді, що отримує спеціальності , навчатись і будувати власне майбутнє.

    «Ми маємо пам'ятати про жертву, яку принесли випускники центру. Вони віддали найцінніше – життя. І завдання кожного, хто навчається тут, бути гідними цієї жертви»,- зазначив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач у своєму виступі.

    Також він нагородив за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі Володимирського району заступника директора з навчально-виховної роботи КЗПО «Нововолинський центр професійної освіти» Олену Лешко, відзначивши високий рівень викладацького складу установи.

    У свою чергу, директор центру Валентина Приступа вручила відзнаки дирекції закладу за допомогу і сприяння у роботі установи начальнику районної військової адміністрації Юрію Лобачу та бізнесмену Олегу Олійнику, який фінансово допоміг у виготовлені пам'ятних жетонів.

    Панахидою в пам'ять за полеглими у боротьбі із російськими агресорами воїнам  України розпочались заходи до Дня захисників і захисниць України у районному центрі.

    Вшановуючи тих, хто поклав своє життя на вівтар суверенітету і незалежності України, волі й майбутнього співгромадян, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук, голова районної ради Віктор Хиць, Володимирський міський голова Ігор Пальонка та небайдужі мешканці району поклали квіти до Стели пам'яті загиблим Героям.

    Із 1 по 31 жовтня відбудеться український етап «Вікі любить пам’ятки» — найбільшого у світі фотоконкурсу об’єктів української нерухомої культурної спадщини для Вікіпедії. Цього року він відбудеться втринадцяте.

    Мета конкурсу — зібрати під вільною ліцензією фото українських пам’яток — культових споруд, замків, архітектурних ансамблів, історичних будівель тощо.

    Щоб узяти участь, потрібно перейти на сторінку конкурсу у Вікіпедії, створити або увійти у свій акаунт, знайти пам’ятку у конкурсних списках пам’яток і завантажити фото чи відео пам’ятки прямо з переліку, слідуючи за кроками Завантажувача.

    Визнаючи важливість внеску кожного громадянина у спільну справу захисту країни і зміцнення її обороноздатності, та з нагоди свята – Дня захисників і захисниць України сьогодні, 1 жовтня, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач й голова районної ради Віктор Хиць нагородили відзнаками влади району тих, хто сприяє наближенню нашої перемоги.

    Віддаючи шану самопожертві і подвигу Героїв, під дзвін церковних дзвонів, що немовби злились у тузі за загиблими українськими воїнами, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, Володимирський міський голова Ігор Пальонка та небайдужі жителі району Хвилиною Мовчання вшанували пам’ять полеглих Захисників і Захисниць України.

    Ми пам'ятаємо кожного.

    Щоденно згадуємо тих, хто вже не повернеться з війни до власної домівки.

    І молимось за життя воїнів, які захищають нас від ворожої російської агресії.

    Вічна пам'ять полеглим Захисникам!

    Слава Героям!

    Слава Україні!

    Вівторок, 01 жовтня 2024 10:52

    Передали допомогу нашим бійцям

    В переддень свята – Дня захисників і захисниць України чергову партію допомоги, надану небайдужими благодійниками, передали на передову нашим воїнам. Вона поїде до бійців 39-го зенітного ракетного полку, пунктом постійної дислокації якого є Володимирський район.

    «Ми будемо і надалі всіляко підтримувати наших захисників. Це наш обов'язок – і громадянський, і суто людський»,- наголосив у розмові із волонтерами начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

    Дорогі наші захисники і захисниці!

    Вітаємо вас  із Днем захисників і захисниць України!

    В цей нелегкий час відбиття російської агресії, коли підступний ворог здійснив акт нічим не спровокованої агресії на мирну Україну, непереборним щитом на його шляху стали ви – найкращі сини і доньки нашого народу, його вірний захист, надія і опора.

    Без вашого вірного служіння народу і Батьківщині незалежність нашої країни, сподівання на краще майбуття прийдешніх поколінь було б втрачене безповоротно та всі зусилля з побудови вільної й суверенної України, принесені жертви і покладені на  вівтар свободи життя пішли би на марно.

    Ваш подвиг є прикладом для всіх нас, а ідея боротьби за рідну землю стала головною національною ідеєю, що об’єднала всі куточки України.

    І всі ви – військовослужбовці  Збройних Сил України, бійці територіальної оборони і Національної гвардії України, члени добровільних формувань територіальних громад, прикордонники, працівники  Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій – ті, хто пов’язав свою долю із захистом свого народу, є нашою гордістю у сьогоденні та будуть назавжди прикладом для наслідування прийдешнім поколінням, зайнявши місце у пантеоні слави українського народу поряд із героями минулих століть – століть боротьби, поту, крові та сліз і здобутків, що явили світу націю, яка є, і країну, яка є й буде завжди.

    Ми пам’ятаємо, що саме завдяки вам маємо змогу жити щоденним життям, працюючи, творячи, виховуючи дітей. І не забуваємо, якою ціною це все сплачено…

    Кожна втрата, гірка новина про загиблих чи зниклих безвісти залишає глибокі шрами на наших серцях…

    Дякуємо вам за щоденну самопожертву в ім'я нашого народу і країни!

    Бажаємо вам успіхів на щодень та швидкого повернення додому, яке, ми переконані, буде після Перемоги, яка, віримо, близько – бо її наближаєте ви – наші Захисники і Герої! 

    Зі святом вас!

    Слава захисникам і захисницям  України!

    Слава Україні!

     

     

    Начальник Володимирської                                                 Голова

    районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua