20 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    17 жовтня начальник ОВА Юрій Погуляйко провів онлайн-зустріч з волинськими підприємцями у межах «Діалогу влади і бізнесу». Тема розмови: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».

    Серед присутніх також: заступники голови облдержадміністрації Сергій Мовенко та Олександр Троханенко, в.о. начальника Волинського ТЦК та СП у Волинській області Роман Немашкало, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації Олександр Петрук, а також заступник начальника управління економічного розвитку, інвестицій, туризму та курортів ОДА Андрій Ткачук.

    Підприємці підготували понад 50 питань. Багато з них стосувалося визначення підприємств критичними для області.

    Під час поїздки до Зимнівської громади начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та депутат районної ради, радник голови районної державної адміністрації Андрій Нагорний відвідали притулок для жертв, що постраждали від домашнього насильства, який був створений за кошти державного бюджету, де ознайомились з умовами проживання та облаштування території.  

    17 жовтня Зимнівська громада святкувала День об'єднання - дев'яту річницю, коли окремі сільські рад поєднались в нову, більшу і спроможнішу до розвитку структуру.

    Задля відзначення цієї події у Зимне відбувся фінальний концерт у рамках фестивалю «Гостинний fest», який присвячений цій події та має на меті не лише принести гарний настрій відвідувачам, а й збір на потреби бійців Збройних Сил України. Участь у ньому взяли не лише місцеві колективи, а й гості з інших громад області.

    Для участі у святкових заходах, на запрошення голови громади В’ячеслава Католика, прибули начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та депутат районної ради, радник голови районної державної адміністрації Андрій Нагорний.

    Вітаючи присутніх зі святом, Юрій Володимирович, зокрема, наголосив, що Зимнівська громада завжди була піонером змін й інновацій у районі, своєрідним локомотивом, який задавав темп руху іншим та висловив сподівання на подальший розвиток і процвітання громади.

    54,9 відсотків від загальної кількості котелень вже розпочали свою роботу в новому опалювальному сезоні у Володимирському районі.

    Вже працюють 76,5%  тих, що опалюють житлові будинки та 74,3%, що забезпечують теплом об'єкти соціальної сфери. Решта вступить у роботу з наступного тижня, відповідно до розпоряджень, виданих місцевою владою.

    Як відомо, робота котелень розпочинається з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом 3-х діб +8 градусів та нижче. 

    Згідно розпорядження начальника районної військової адміністрації від 18 жовтня 2024 року № 111 "Про запровадження карантинного режиму по амброзiї полинолистiй" запроваджено карантинний режим по амброзiї полинолистiй  (Ambrosia  artemisiifolia)  на  частинi  смуги  вiдводу  автомобiльної дороги  Н-22  на  вiдрiзку  в  межах  територiї  Зимнiвської  сiльської ради Володимирського району загальною  площею  4,7га та затверджено заходи  щодо  локалiзацiї  та  лiквiдацiї регульованого шкiдливого  органiзму - по амброзії полинолистiй.

    17 жовтня на черговому засіданні державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, що проходило під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Фіщука було обговорено заходи з профілактики високопатогенного грипу птиці на території району.

    Зокрема, учасники розглянули стан виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних і паразитарних хвороб тварин  у Волинській області на 2024 рік, а саме інфекційних хвороб птиці на високо- та низькопатогенний грип птахів, ведення контролю за клінічним станом птиці, яка знаходиться у визначених зонах з підвищеним рівнем ризику виникнення захворювання й прийняли низку рішень, спрямованих на нерозповсюдження потенційної небезпеки. Окрему увагу серед них було приділено контролю за утриманням свійської птиці у приватних господарствах, контролю за реалізацією продукції домашнього птахівництва на ринках району та боротьбу із місцями стихійної торгівлі.

    П'ятниця, 18 жовтня 2024 10:51

    ЩИРІ СПІВЧУТТЯ

    Колектив районної державної адміністрації і районної ради глибоко сумує та висловлює свої щирі співчуття начальнику відділу фінансів Ларисі Марущак у зв'язку із важкою втратою – смертю батька, Володимира Євгеновича.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua