16 червня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Помилка
    • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 20379

    Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» створений з ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України, Волинською обласною та Володимирською районною  військовими адміністраціями.

    Третій районний етап даних змагань проводився протягом квітня 2024 року у районному центрі на базі закладів освіти і спорту Володимир-Волинської міської територіальної громади. Всього у 5 видах спорту в змаганнях взяли участь 44 учнівських команди з усіх територіальних громад району, а це понад 500 школярів.

    П'ятниця, 14 червня 2024 16:50

    Відбулось засідання робочої групи

    14 червня 2024 року начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні робочої групи з установлення відповідності або невідповідності підприємств, установ, організацій області критеріям для визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

    За результатами засідання робочої групи були прийняті відповідні рішення.

    Захід відбувся в онлайн режимі.

    14 червня 2024 року виконуючи свої депутатські повноваження начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні сесії Луцької районної ради в онлайн режимі.

    Четвер, 13 червня 2024 17:34

    УВАГА КАРАНТИН!

    11 червня 2024 року на території Володимирського району виявили спалах африканської чуми свиней в приватному господарстві.

    У зв’язку з чим 13 червня 2024 року у залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації.

    Четвер, 13 червня 2024 15:45

    Участь у Раді безбар'єрності

    На Волині оновлено Раду безбар'єрності при Волинській обласній військовій адміністрації, до складу якої увійшов начальник Володимирської РВА Юрій Лобач.

    Проєкт "Без бар'єрів" - це ініціатива першої леді України Олени Зеленської, відповідно до якої в Україні прийнята Національна стратегія зі створення безбар'єрного простору в Україні до 2030 року.

    12 червня 2024 року у Луцьку відбувся форум на тему "Захист прав людини в умовах воєнного стану у Волинській області: виклики та перспективи", участь в якому взяв начальник Володимирської РВА Юрій Лобач та голови тергромад району.

    Учасники заходу напрацьовували спільні алгоритми співпраці між різними органами державної влади, неурядовими організаціями та правозахисниками щодо захисту прав і свобод громадян в умовах воєнного стану, особливо прав дітей, військовослужбовців, ВПО.

    Життєстійкість - це вміння бути емоційно та ментально стабільним і продуктивним навіть за криз. У військових умовах сьогодення Міністерство соціальної політики запровадило пілотний проєкт щодо створення в територіальних громадах Центрів життєстійкості.

    Громади за умови утримання приміщень із дотриманням певних вимог отримують комплексну соціальну послугу з формування в населення життєстійкості. Цю послугу можуть надавати суб'єкти підприємницької діяльності, юридичні особи, в т. ч. неурядові організації (громадські організації), кошти за що надаватиме держава. Головною умовою є наявність професіоналів, готових надавати мешканцям громади якісні соціальні послуги.

    На 73 році життя перестало битися серце шановної та поважної людини, колишнього голови районної ради, заступника Володимир-Волинського міського голови, а згодом заступника голови Володимир-Волинської районної державної адміністрації – Супруновича Миколи Сергійовича, який за час своєї трудової діяльності зробив чимало для розвитку міста Володимира та Володимирського району.

    7 червня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук провів засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, під час якої присутніми було прийнято рішення про введення карантинних обмежень на території села Грибовиця і затверджено план комплексних заходів щодо ліквідації та профілактики сказу на його території й у загрозливій зоні селища Благодатного.

    Районна державна адміністрація вкотре нагадує про необхідність проведення профілактичних щеплень тварин та закликає їх власників активно долучатись до процесу.

    Четвер, 06 червня 2024 09:51

    Вітання до Дня журналіста

    Шановні журналісти!

    Вітаємо Вас із професійним святом!

    Прийміть найщиріші слова вдячності за вашу самовіддану та натхненну працю, яка забезпечує одну з найголовніших цінностей демократичного суспільства та рушій суспільного прогресу – свободу слова.

    А в умовах війни, що нав’язана нам росією,  українська нація, як ніколи, потребує якісної, неупередженої та соціально вагомої інформації, котру формуєте і доносите суспільству ви - журналісти.

    Суспільство чекає від вас висвітлення актуальних проблем, фахових дискусій та об'єктивності.

    Слово правди воістину благодатне і могутнє. Воно дає людям віру і силу в боротьбі за справедливість і демократію, за щасливе майбутнє.

    Переконані, що журналістська спільнота завжди буде вірна своєму високому покликанню та професійній честі, що вона й надалі залишатиметься одним з рушіїв демократичних реформ і національного відродження Батьківщини. 

    Впевнені, що український журналіст - це патріот і професіонал, який у своїй роботі керується високими моральними принципами честі та чесності.

    Дорогі друзі, у день вашого професійного свята бажаємо вам щастя, здоров'я, сміливості, натхнення, творчої енергії, нових досягнень та лише приємних новин!

     

    Начальник Володимирської                                                 Голова

    районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

    Сторінка 1 із 567
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua