28 вересня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30            
    Головна>Новини>Відбулась дев’ятнадцята чергова сесія Володимирської районної ради восьмого скликання
    П'ятниця, 27 вересня 2024 16:35

    Відбулась дев’ятнадцята чергова сесія Володимирської районної ради восьмого скликання

    27 вересня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у пленарному засіданні дев’ятнадцятої чергової сесії Володимирської районної ради восьмого скликання.

    На початку засідання голова районної ради Віктор Хиць представив депутатам нового керівника Володимирського РВ УСБУ у Волинській області, начальника Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковника Дмитра Федорчука й нового в.о. начальника штабу тероборони району капітана Нелю Белицьку, яким присутні мали змогу поставити запитання.

    Під час її роботи депутатами було розглянуто стан виконання районних програм, готовність бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років, заслухані звіти про результати діяльності  Володимирської окружної  прокуратури за перше півріччя 2024 року та виконання районного бюджету за перше півріччя 2024 року.

    Окрему увагу депутати приділили фінансуванню заходів з оборонних питань, які здійснюються на території району, що, як зазначив у своєму виступі начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, дасть можливість забезпечити належне виконання бойових розпоряджень та убезпечити об'єкти критичної інфраструктури району.

    Зі звітом тимчасової контрольної комісії районної ради про перевірку виконання законодавства України щодо декомунізації в територіальних громадах району та стану виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 « Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району» виступив голова комісії з питань депутатської діяльності та етики, дотримання прав людини, законності і правопорядку, депутат районної ради Андрій Нагорний. Він ознайомив присутніх депутатів із результатами засідання комісії, яке відбулось за участі начальника районної військової адміністрації Юрія Лобача, голови районної ради Віктора Хиця та архієпископа Володимирського і Нововолинського Матфея, під час якого було розглянуто ситуацію, що склалась навколо комплексу будівель Успенського собору, й повідомив про хід судових засідань, що тривають в цій справі.

    Також під час роботи сесії відзнаку від районної влади за вагомий особистий внесок у забезпечення дотримання законності і правопорядку, безпеки жителів району отримав заступник начальника відділу поліції з превентивної діяльності Володимирського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, майор поліції Василь Кліменчук.

    Переглядів 135
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua