28 червня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Головна>Новини>Відбулось чергове засідання постійних комісій районної ради
    П'ятниця, 21 червня 2024 17:09

    Відбулось чергове засідання постійних комісій районної ради

    21 червня 2024 року в рамках підготовки до сесії районної ради відбулось чергове засідання комісій з питань планування, бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району, з питань освіти, культури, духовності, охорони здоров’я, материнства, в справах молоді та соціального захисту населення.

    Участь у роботі комісій взяли начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць.

    В ході роботи депутати заслухали інформацію Володимирського районного управління ДСНС про стан готовності господарського комплексу району до пожежонебезпечного періоду під час проведення жнив; прийняли зміни до цільової районної програми матеріально-технічної підтримки підрозділів ЗСУ; погодили проєкт плану роботи ради на друге півріччя 2024 року та обговорили зміни до оновленого Положення про присвоєння звання “Почесний громадянин Володимирського району”. 

    Також розглянули проєкт рішення, згідно з яким буде затверджено перелік дат, пов’язаних із підняттям прапора Євросоюзу та прапора кримсько-татарського народу на адмінбудівлі районної ради.

    Також депутати райради підтримали наміри щодо складання повноважень відразу двома своїми колегами - Анною Юхимюк та Людмилою Лазаренко-Штикало.

    Депутат районної ради Юрчук Оксана Миколаївна доповіла членам комісії про роботу тимчасової контрольної комісії районної ради про перевірку виконання законодавства України щодо декомунізації в територіальних громадах району та стану виконання рішення районної ради від 13.04.2023 року № 13/2 «Про забезпечення зміцнення національної безпеки у сфері свободи совісті та заборону діяльності Української православної церкви московського патріархату на території Володимирського району».

    Так, загалом на території району діє всього 155 православних релігійних організацій, з них - 118 - ПЦУ, а 35 - УПЦ. З 2014 року по тепер в районі перейменовано 248 об'єктів топоніміки, в т.ч. колишнє село Жовтневе Оваднівської ТГ, колишнє селище Жовтневе Нововолинської ТГ, колишню назву міста Володимир-Волинський та Володимир-Волинського району. Триває робота щодо перейменувань сіл Пархоменкове Устилузької ТГ та Петрове Поромівської ТГ.

    Заслухавши інформацію з усіх питань, депутати прийняли відповідні рішення. 

    Переглядів 374
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua