18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>В області створено робочу групу для вирішення питань оподаткування в аграрному секторі
    Вівторок, 13 жовтня 2020 12:32

    В області створено робочу групу для вирішення питань оподаткування в аграрному секторі

    З метою врегулювання проблемних питань при реєстрації фермерами податкових накладних, в області при ОДА створена робоча група. Відповідне розпорядження голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко підписав 7 жовтня цього року. Керівником групи призначено заступника голови облдержадміністрації Олександра Троханенка.

    До складу робочої групи також увійшли представники Головного управління ДПС у Волинській області, управління агропромислового розвитку, департаменту фінансів, управління економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації, Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України та голова Асоціації фермерів та приватних землевласників Волинської області.

    Вчора, 12 жовтня 2020 року, члени обласної робочої групи на чолі з Олександром Троханенком взяли участь в онлайн-засіданні робочої групи з оперативного вирішення питань оподаткування в аграрному секторі при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Також участь у засідання взяли представники Міністерства фінансів, Державної податкової служби, профільних аграрних асоціацій та громадських об’єднань.

    Тема засідання – законодавчі ініціативи щодо внесення змін до Податкового кодексу України в частині врегулювання деяких питань оподаткування податком на додану вартість.

    Про проблеми та причини, пов’язані із зупиненням, реєстрацією податкових накладних інформували заступник Голови Державної податкової служби України Євген Олейніков та заступниця Міністра фінансів України Світлана Воробей.

    Відтак, за словами заступника голови облдержадміністрації, робочі групи з вирішення проблемних питань оподаткування в аграрному секторі створенні, аби працювати на випередження.

    «Зіткнувшись із проблемами в оподаткуванні, фермери мають змогу звернутися до робочої групи, отримати консультативну допомогу та оперативно вирішити проблемні питання», – розповів заступник голови облдержадміністрації.

    Волинським агровиробникам, у разі виникнення проблемних питань пов’язаних із реєстрацією податкових накладних (розрахунків коригувань) у Єдиному реєстрі податкових накладних, зупиненням, відмовою у їх реєстрації, рекомендовано звертатися до секретаря обласної робочої групи -  Іванова Вадима Аркадійовича, начальника відділу аналітики податкових ризиків управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Волинській області за тел. (0332) 777 116.

    Управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації

    Переглядів 3884
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua