05 липня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Помилка
    • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 204181

    У зв’язку із запровадженням особливого режиму захисту рослин на території Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області та з огляду на звернення Національного агентства з безпеки харчових продуктів Республіки Молдова від 28.06.2024 № 13-3298 щодо поширення в південних районах Республіки Молдова, розташованих поблизу Болградського району Одеської області, перелітної сарани (Locusta migratoria), звертаємо увагу, що відповідно до статті 5, 18 Закону України «Про захист рослин» під час проведення обстежень сільськогосподарських та інших угідь необхідно звертати максимальну увагу на розвиток і поширення особливо небезпечних шкідливих організмів, зокрема сарани перелітної (Locusta migratoria). 

    05 липня 2024 року перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Фіщук взяв участь в онлайн-заході з представлення Концепції вдосконалення національної системи засобів захисту та підтримки осіб, постраждалих внаслідок збройної агресії проти України. Захід проводився за участі Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця, голови Офісу Ради Європи в Україні Мачея Янчака, Генерального прокурора України Андрія Костіна та Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук.

    Луцький національний технічний університет запрошує на навчання освітніми програмами.

    04 липня 2024 року заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та начальник відділу прикордонної служби “Амбуків” Андрій Ковальчук з нагоди професійного свята - Дня Національної поліції України привітали начальника Володимирського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області Олександра Луцика з професійним святом.

    04 липня 2024 року у Володимирському районі на території Литовезької сільської ради працювали народні депутати України.

    Перший заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко та голова комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус разом з заступником голови обладержадміністрації Олександром Троханенком та начальником районної військової адміністрації Юрієм Лобачем спочатку зустрілися з керівництвом Литовезької територіальної громади і представниками місцевого депутатського корпусу та обговорили перспективи впровадження в громаді проєктів з вітроенергетики та використання альтернативних джерел енергії.

    Деякі напрацювання громада вже має, адже приміщення Литовезького центру “Дія. ЦНАП” обладнане системою сонячних батарей.

    Переймати досвід та ознайомитись з напрацюваннями литовежан прибули голови сусідніх територіальних громад – Іваничівської Лідія Томашевська та Поромівської Олег Савчук.

    04 липня 2024 року заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко та начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяли участь у прийнятті в експлуатацію лави на ВП “Шахта ”Бужанська” ДП “Волиньвугілля”, яка була змонтована і підготовлена для здачі в експлуатацію.

    З 2018 року Указом Президента України щорічно, 4 липня, в країні відзначається одне з нових професійних свят оновленої держави – День Національної поліції України.

    Відзначаючи важливість щоденної нелегкої роботи працівників органів правопорядку із забезпечення дотримання прав та свобод громадян, їх безпеки, вагомий внесок у забезпечення правового суверенітету та захисту державності, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук та голова районної ради Віктор Хиць вручили сьогодні нагороди від влади району працівникам Володимирського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Мирославі Барило, Віталію Плеваку, Володимиру Дитинюку та Валентину Семенусі.

    «Ваша нелегка щоденна робота не завжди помічається і відзначається жителями нашого району, але її позитивні наслідки вони відчувають щодня. Тому вірю, що й належне загальне визнання невдовзі прийде. Знаю, наскільки важлива ваша праця, наскільки складні рішення ви приймаєте і у який непростий час вам доводиться нести службу. Тому бажаю вам витримки і вірного служіння закону та народу України!»,- наголосив у своєму вітальному слові Віктор Сергійович.

    Четвер, 04 липня 2024 12:03

    До уваги зацікавлених осіб

    Луцький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС Магістр за 49 освітніми програмами https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovy-vstupu/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlya-zdobuttya-stupenya-mahistr здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі ЄВІ та ЄФВВ на навчання на денну та заочну форму.

    Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 26 липня для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди.

    Дати здачі співбесіди замість ЄВІ та фахового вступного випробування замість ЄФВВ: 17 липня, 18 липня, 23 липня, 26 липня, 27 липня.

    Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 (Рябих Наталя).

    Четвер, 04 липня 2024 12:02

    До уваги зацікавлених осіб

    Луцький національний технічний університет запрошує на навчання на ОС Бакалавр за 61 освітньою програмою https://lntu.edu.ua/uk/abituriyentu_/umovy-vstupu/umovy-vstupu-dlya-vypusknykiv-shkil здобувачів, які користуються спеціальними умовами вступу, зокрема учасників бойових дій, які мають право вступати за результатами співбесіди замість здачі національного мультипредметного тесту на навчання на денну та заочну форму.

    Для цього вам необхідно звернутись у наш університет в період з 2 липня по 10 липня для реєстрації пільги, створення електронного кабінету вступника та подачі заяви на проходження співбесіди.

    Дати здачі співбесіди: 9 липня, 13 липня, 16 липня, 19 липня.

    Для детальної консультації просимо звертатись за тел. 0990846402 (Рябих Наталя).

    03 липня 2024 року у приміщенні Володимир-Волинського управління Державної казначейської служби України Волинської області відбулась робоча зустріч з головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз.

    Сторінка 1 із 571
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua