18 червня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    Помилка
    • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 203517

    17 червня 2024 року в обласному центрі начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач та голова районної ради Віктор Хиць за мужність і відвагу, патріотизм і високий професіоналізм, проявлені під час виконання завдань із забезпечення національної безпеки і оборони України відзначили військовослужбовців 100-ої ОМБР, які більше року виконували бойові завдання на передовій лінії фронту.

    Повідомляємо про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності, зазначеної у пункті 1 цього оголошення, з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

    Донорство крові та компонентів крові — добровільна дія людини, що полягає у донації крові або її компонентів для подальшого використання їх для переливання, виготовлення лікарських засобів, медичних виробів або використання у наукових дослідженнях.

    Донори крові та її компонентів мають певні пільги. Детальніше про це — на малюнках.

    Понеділок, 17 червня 2024 13:06

    Проєкт “Just Transition through Enterpreneurship”

    14 червня 2024 року начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач зустрівся з представником проєкту “Just Transition through Enterpreneurship” Богданом Гончаруком, який ознайомив з можливостями започаткування власного бізнесу для мешканців територіальних громад району.

    14 червня 2024 року у залі засідань районної державної адміністрації відбулась координаційна нарада щодо проведення заходів з мобілізації.

    На початку присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих захисників.

    У нараді взяли участь начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, начальник Волинського обласного ТЦК та СП полковник Михайло Близнюк та начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП полковник Валентин Корнієнко.

    14 червня 2024 року у районній державної адміністрації відбулось засідання колегії, яке провів її начальник Юрій Лобач.

    У колегії також взяли участь голова районної ради Віктор Хиць, начальник Волинського обласного ТЦК та СП полковник Михайло Близнюк, начальник Володимир-Волинського РТЦК та СП полковник Валентин Корнієнко, директор Володимирської філії ПрАТ “Волиньобленерго” Сергій Приходько та голови територіальних громад району.

    08 травня 2024 роки під час презентації оновленого приміщення Володимирського районного відділу № 2 Філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області було проведено благодійний аукціон, на якому були представлені декоративно-ужиткові вироби, зроблені клієнтами центру пробації та їхніми дітками.

    За кошти, які було зібрано під час аукціону, було вирішено придбати дрони для військовослужбовців 100-ої окремої механізованої бригади. До такої ініціативи долучився і Нововолинський міський голова Борис Карпус та Оваднівський сільський голова Сергій Панасевич.

    14 червня 2024 року під час засідання колегії Володимирської РДА «пташки», які допомагатимуть нашим захисникам на фронті, були передані військовослужбовцям Сталевої сотки разом з національної символікою, яку підготували героям на схід маленькі нововолинці.

    Проєкт «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» створений з ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України, Волинською обласною та Володимирською районною  військовими адміністраціями.

    Третій районний етап даних змагань проводився протягом квітня 2024 року у районному центрі на базі закладів освіти і спорту Володимир-Волинської міської територіальної громади. Всього у 5 видах спорту в змаганнях взяли участь 44 учнівських команди з усіх територіальних громад району, а це понад 500 школярів.

    П'ятниця, 14 червня 2024 16:50

    Відбулось засідання робочої групи

    14 червня 2024 року начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні робочої групи з установлення відповідності або невідповідності підприємств, установ, організацій області критеріям для визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

    За результатами засідання робочої групи були прийняті відповідні рішення.

    Захід відбувся в онлайн режимі.

    14 червня 2024 року виконуючи свої депутатські повноваження начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні сесії Луцької районної ради в онлайн режимі.

    Сторінка 1 із 568
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua