06 жовтня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Жовтень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Помилка
    • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 182021
    П'ятниця, 04 жовтня 2024 18:54

    Відзнаки від влади району

    Відзнаки від влади району з нагоди Дня захисників і захисниць України  й цінні подарунки вручив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач офіцеру адміністративного відділення Володимир-Волинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, капітану Ірині Мироновій і ветерану Володимиру Сапізі.

    «Дякую вам за патріотизм, який ви довели своїм вчинком – стали до лав Збройних Сил України у ці непрості часи випробувань, які проходить наш народ», зазначив у вітальному слові Юрій Володимирович.

    П'ятниця, 04 жовтня 2024 18:51

    Дрони для наших Захисників

    Районна військова адміністрація постійно дбає про забезпечення військових частин всім необхідним.

    На цей час одним із найнеобхідніших на фронті є дрони.

    І ось сьогодні, 4 жовтня, чотири FPV-дрони передав під час зустрічі з начальником районної військової адміністрації Юрію Лобачу очільник ТзОВ «ЮСТУС» Сергій Мацибора.

    В подальшому їх буде віддано у діючу військову частину для використання під час виконання бойових завдань.

    «Це ще один доказ того, що підприємці нашого району – патріотичні і свідомі. Захист України для них не порожні балачки, а реальні постійні справи»,- сказав у вдячному слові Юрій Володимирович.

    4 жовтня голова районної державної адміністрації Юрій Лобач здійснив робочу поїздку у Зимнівську громаду.

    Під час візиту він, разом із головою громади В’ячеславом Католиком,  оглянули шкільний автобус, переданий 30 вересня начальником обласної військової адміністрації  Юрієм Погуляйком для ліцею села Льотниче.

    Загалом було закуплено 8 автобусів для навчальних закладів області. Придбання здійснювалось за кошти держаної субвенції та місцевих бюджетів. Зокрема, 20,5 млн гривень спрямували з держбюджету, а 6,2 млн гривень – з місцевих.

    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІНД ПАВЕР ДЖІ ЕС АЙ ВОЛИНЬ 2» 42857415 інформує про намір провадити плановану діяльність та оцінку її впливу на довкілля.

    Середа, 02 жовтня 2024 19:26

    Бізнес вірить в Україну

    Мегамасштабний проєкт за мірками не тільки Володимирського району, а й всієї України реалізовується на території Оваднівської громади.

    ТОВ «Луцька аграрна компанія», яка ще до початку вторгнення росії в Україну запланувала будівництво забійного цеху, не тільки не відмовилась від своїх планів, а й продовжила їх успішно реалізувати. Корпус та допоміжні споруди перебувають в стадії завершення, а в самому комплексі відбувається монтаж обладнання.

    З ходом робіт ознайомився сьогодні, 2 жовтня, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, який відвідав об'єкт разом із власниками та керівництвом підприємства.

    1 жовтня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні Комісії з визначення підприємств, діяльність яких критично важлива для економіки області, що проходило в онлайн-режимі.

    1 жовтня у селі Зимне Володимирського району урочисто відкрили Стелу пам'яті за загиблими жителями громади.

    Після панахиди за полеглими, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик та жителі громади поклали квіти до підніжжя пам’ятного знаку, віддаючи шану загиблим Героям.

    Опісля, очільники району спільно з головою громади зустрілись із родинами полеглих Захисників.

    72 жетони з'явились сьогодні, 1 жовтня, на інтерактивній інсталяції, встановленій в пам'ять за загиблими учнями Нововолинського центру професійної освіти. Саме стільки випускників закладу поклали свої життя за майбутнє кожного з нас, за можливість молоді, що отримує спеціальності , навчатись і будувати власне майбутнє.

    «Ми маємо пам'ятати про жертву, яку принесли випускники центру. Вони віддали найцінніше – життя. І завдання кожного, хто навчається тут, бути гідними цієї жертви»,- зазначив начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач у своєму виступі.

    Також він нагородив за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі Володимирського району заступника директора з навчально-виховної роботи КЗПО «Нововолинський центр професійної освіти» Олену Лешко, відзначивши високий рівень викладацького складу установи.

    У свою чергу, директор центру Валентина Приступа вручила відзнаки дирекції закладу за допомогу і сприяння у роботі установи начальнику районної військової адміністрації Юрію Лобачу та бізнесмену Олегу Олійнику, який фінансово допоміг у виготовлені пам'ятних жетонів.

    Панахидою в пам'ять за полеглими у боротьбі із російськими агресорами воїнам  України розпочались заходи до Дня захисників і захисниць України у районному центрі.

    Вшановуючи тих, хто поклав своє життя на вівтар суверенітету і незалежності України, волі й майбутнього співгромадян, перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук, голова районної ради Віктор Хиць, Володимирський міський голова Ігор Пальонка та небайдужі мешканці району поклали квіти до Стели пам'яті загиблим Героям.

    Із 1 по 31 жовтня відбудеться український етап «Вікі любить пам’ятки» — найбільшого у світі фотоконкурсу об’єктів української нерухомої культурної спадщини для Вікіпедії. Цього року він відбудеться втринадцяте.

    Мета конкурсу — зібрати під вільною ліцензією фото українських пам’яток — культових споруд, замків, архітектурних ансамблів, історичних будівель тощо.

    Щоб узяти участь, потрібно перейти на сторінку конкурсу у Вікіпедії, створити або увійти у свій акаунт, знайти пам’ятку у конкурсних списках пам’яток і завантажити фото чи відео пам’ятки прямо з переліку, слідуючи за кроками Завантажувача.

    Сторінка 1 із 584
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua