Версія для друку
Середа, 26 травня 2021 17:05

Офіційне представлення нового заступника голови Володимир-Волинської райдержадміністрації

Сьогодні, 26 травня 2021 року, голова райдержадміністрації Юрій Лобач офіційно предствавив колективу новопризначеного заступника голови райдержадміністрації Фіщука Віктора Сергійовича. Участь у представленні також взяли перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови районної ради Андрій Оніщук.

Розпорядженням голови райдержадміністрації від 25.05.2021 року № 11-ос Віктор Фіщук призначений на посаду заступника голови районної державної адміністрації.

З березня 2004 року Віктор Сергійович розпочав трудову діяльність в органах місцевого самоврядування на посаді спеціаліста персоніфікованого обліку громадян управління праці та соціального захисту населення Володимир-Волинського міського виконавчого комітету. У вересні 2005 року був переведений на посаду головного спеціаліста. З січня 2006 став заступником начальника відділу цього ж управління.

У лютого 2007 року переведений на посаду спеціаліста І категорії управління житлово-комунального господарства і будівництва виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, а з вересня 2008 року та до призначення на посаду заступника голови райдержадміністрації Віктор Фіщук працював начальником цього ж управління.

Голова райдержадміністрації Юрій Лобач, перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков та заступник голови районної ради Андрій Оніщук привітали Віктора Фіщука та побажали успіхів у роботі.

Відділ управління персоналом та організаційної роботи апарату райдержадміністрації

Переглядів 4257

Галерея зображень