Версія для друку
Четвер, 05 березня 2020 16:30

Засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

05 березня 2020 року у залі засідань райдержадміністрації відбулось засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій по питанню запобігання можливого поширення на території району гострої респіраторної хвороби СOVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Участь у засіданні комісії взяли керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк, директор комунального підприємства "Володимир-Волинський центр первинної медичної допомоги" Катерина Чубок, медичний директор комунального підприємства "Володимир-Волинське ТМО" Віктор Баюн, лікар-лаборант гігієніст досліджень хімічних факторів навколишнього середовища Володимир-Волинського міськрайонного відділу ДУ "Волинський ОЛЦ МОЗ України" Анатолій Статкевич, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, Устилузький міський та сільські голови.

У світі зареєстровано 90 937 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 117 - летальні. В Європейському регіоні вірус поширився в 31 країні і 2158 випадків вже лабораторно підтверджені, з них 36 летальних.

Всесвітня організація охорони здоров'я підвищила рівень ризику поширення у світі нового типу коронавірусу COVID-19 до «дуже високого».

В Україні зареєстрований перший випадок захворювання на COVID-19, спричинений новим коронавірусом у м. Чернівці.

За результатами засідання, з метою недопущення завезення і розповсюдження на території району випадків захворювань, спричинених новим коронавірусом, комісія прийняла відповідні рішення.

Відділ управління персоналом, організаційної роботи, юридичного забезпечення та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3807

Галерея зображень