Версія для друку
П'ятниця, 24 березня 2017 17:26

Ювілей ветеранської організації

Дана зустріч є чудовою нагодою висловити свою повагу, вклонитись Вашій мудрості, оптимізму та життєлюбству. Важко переоцінити  здобутки, за якими стоять наполеглива праця, мужність, героїзм і відвага кожного з Вас. Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося Вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які Ви пронесли через все своє життя».

А також вручила Подяки голови районної державної адміністрації та голови районної ради за багаторічну сумлінну працю, мужність, стійкість і витривалість, проявлені у воєнні та післявоєнні роки, активну громадянську позицїю, особистий внесок у розбудову та розвиток держави активним членам міськрайонної організації ветеранів війни та праці.

А саме: Мостовому Петру Петровичу - голові первинної організації ветеранів міста Устилуг, Гисю Віктору Васильовичу - голові Льотничівського осередку, Шахранюк Тамарі Володимирівні - голові Бубнівського осередку ветеранів та ПівницькійГалині Федорівні - керівнику первинної організації с. Лудин.

За словами заступника голови Володимир-Волинської міськрайонної організації ветеранів Миколи Селецького, їх спільнота об`єднує у своїх рядах 11 тисяч 610 чоловік. Серед них 1336 ветеранів війни, 4,2 тисячі ветеранів праці, 320 вдів загиблих ветеранів війни, 4 тисячі дітей війни, пенсіонерів.

Свого часу, кожен з них, був творцем історії нашого краю. Активна діяльність ветеранських організацій доводить, що когорта ветеранів не втрачає своїх патріотичних позицій, не схиляється перед труднощами, твердо відстоює інтереси і права ветеранів війни і праці, інтереси рідного краю.

Переглядів 2463

Галерея зображень