Версія для друку
Понеділок, 13 вересня 2021 17:40

Участь голови райдержадміністрації у засіданні постійної комісії Володимир-Волинської районної ради

13 вересня  в залі засідань Володимир-Волинської райдержадміністрації відбулось чергове засідання постійної комісії Володимир-Волинської районної ради з питань планування бюджету, фінансів, залучення інвестицій та використання майна спільної власності територіальних громад району. Участь у засіданні взяв голова райдержадміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, заступник голови районної ради Андрій Оніщук,  заступники голови райдержадміністрації та керівник апарату Сергій Романюк.
Під час комісії було розглянуто більше десятка важливих питань, а саме:

  • Про виключення з  переліку закладів культури базової мережі Володимир-Волинського району центральної районної  бібліотеки та районного будинку культури.
  • Про стан виконання районної Програми соціального захисту населення на 2020-2021 роки та порядку використання коштів.
  • Про програму економічного та соціального розвитку Володимир-Волинського району на період 2021-2023 років.
  • Також до членів комісії звернувся керівник апарату Сергій Романюк з проханням внести зміни в районну «Програму матеріально-технічного забезпечення військових частин А1008, А4308, Володимир-Волинського ОРВК, організації територіальної оборони та заходів мобілізаційної підготовки і мобілізації в районі на 2017-2020 роки» щодо виділення коштів з метою обладнання  автоматизованої роботи місця та створення комп’ютерної системи захисту інформації в автоматизованій системі  для роботи працівника  відповідального за реалізацію завдань мобілізаційної роботи району. Дані зміни були підтримані депутатами.
Переглядів 4173

Галерея зображень