Версія для друку
Понеділок, 27 липня 2020 12:37

Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства-Казначейство»

З 3 серпня 2020 року набуває чинності Регламент роботи системи дистанційного обслуговування з використанням програмно-технічного комплексу «Клієнт казначейства-Казначейство», затверджений наказом ДКСУ від 20.07.2020 № 189.

Відповідно до Регламенту роботи в цілодобовому режимі здійснюється:

- формування, візування та відправка електронних документів користувачами (клієнтами) у програмно-технічному комплексі «Клієнт казначейства – Казначейство»;

- перегляд користувачами (клієнтами) інформації про проходження електронних документів, інформації щодо руху коштів на рахунках, формування та друк документів, виписок з рахунків клієнтів.

Електронні документи клієнтів приймаються Казначейством у робочі дні з понеділка по четвер з 9:00 до 16:30 та у п’ятницю - 9:00 до 16:00 (у передсвятковий день скорочується на 1 годину).

Детальніше за посиланням: офіційний вебпортал Казначейства, розділ Електронні сервіси > Система дистанційного обслуговування «Клієнт казначейства – Казначейство».

Володимир-Волинське управління Державної казначейської служби України Волинської області

Переглядів 4377