Версія для друку
Понеділок, 04 червня 2018 12:59

Понад 300 тисяч гривень використано у районі на закупівлю медичного обладнання

Традиційно робочий тиждень у райдержадміністрації розпочався із оперативної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Валилець.

Одним із питань порядку денного, яке розглянули сьогодні, 4 червня 2018 року, - стан освоєння Володимир-Волинським територіальним медичним об’єднанням коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам щодо соціально-економічного розвитку територій.

За словами головного лікаря ЦПСМД  Катерини Чубок, через систему Prozorro для ФАПів району на умовах співфінансування з районного бюджету у розмірі 3% (9 тис 360 грн) закуплено медичного обладнання на суму 321 тис 360 грн.

- На ці кошти придбано і розподілено у ФАПи 12 маніпуляційних наборів, 9 сухожарових шаф, 5 холодильників, 6 антропометричних наборів і 8 комплектів фельдшерських сумок., - зазначила Катерина Василівна. – Також проведено закупівлю обладнання для медичного пункту с. Маркелівка – філії ФАП с. Сусваль на суму 42 тис грн., у тому числі 2 тисячі – співфінансування з бюджету Оваднівської сільської ради. За ці кошти придбано холодильник для зберігання медикаментів, антропометричний набір та меблі для кабінету амбулаторного прийому.

Не оминули увагою і питання підписання декларацій між лікарем і пацієнтом.

Відтак, за інформацією Катерини Чубок, станом на 1 червня 2018 року підписано понад 6 тисяч декларацій: Володимир-Волинська АЗПСМ № 1 – 2980 декларацій, Володимир-Волинська АЗПСМ № 2 – 1989, Березовичівська АЗПСМ – 275, Оваднівська АЗПСМ – 183 та Устилузька АЗПСМ – 1200 декларацій.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3774