Версія для друку
Понеділок, 15 січня 2018 15:29

У школах району розпочався другий семестр 2017-2018 н.р.

Двотижневі зимові канікули в навчальних закладах району закінчилися і учні з новими силами повернулися за шкільні парти. Про  це стало відомо сьогодні, 15 січня 2017 року, під час оперативної наради, що відбулася у голови райдержадміністрації Наталії Василець з керівниками структурних підрозділів.

Відтак, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун зазначила:

- Усі школярі району сьогодні приступили до навчання, другий семестр 2017-2018 року розпочався відповідно до структури навчального року. Діти повністю забезпечені харчуванням, в усіх школах дотримується температурний режим.

Також у ході розмови Оксана Андріївна нагадала, що з початку бюджетного року кадрове діловодство уже передано на баланс Зарічанської та Оваднівської сільських рад. Триває процесс передачі навчальних закладів у комунальну власність новоствореним громадам району та загальноосвітньої школи І-ІІ ст. с. Хмелівка до Зимнівської ОТГ.

У ході оперативної наради обговорили і ряд заходів, що планується провести у рамках відзначення Дня Соборності України.  Зокрема, 22 січня відбудуться урочисті збори та святковий концерт у культурно-мистецькому центрі імені Т.Г. Шевченка. 23 січня – «круглий стіл» на тему «Соборність України – єдність нації» за участі представників громадських організацій, депутатів районної ради та очільників району.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом аппарату райдержадміністрації.

Переглядів 3742