Версія для друку
П'ятниця, 28 липня 2017 15:29

Відбулось засідання ради оборони Волинської області

На початку засідання, Борис Климович повідомив, що на Волині продовжується робота у рамках програми «Безпечне місто – безпечна область». 18 липня поточного року відбулась робоча зустріч голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками правоохоронних органів, представниками бізнесу, де і обговорили потребу фінансування зазначеної програми задля встановлення системи відеоспостереження з метою запобігання вчиненню злочинів та їх оперативного розслідування.

– Практика показує, що у тих областях, де програма уже діє – злочинність зменшується. Тобто, ми можемо у реальному режимі спостерігати за ситуацією, яка склалась в криміногенних зонах та оперативно реагувати, – зазначив посадовець.

Окремо, Борис Кондратюк зазначив, що робота з покращення рівня територіальної оборони в області продовжується. З цього приводу звернувся і до голів райдержадміністрацій, аби на місцях відповідальні профільні служби теж активно працювали над цим завданням.

Про стан підготовки військової частини 14-ї окремої механізованої бригади міста Володимир-Волинський, як стратегічно важливого об’єкта для області, повідомив т.в.о. командира військової частини Ігор Іванов.

З доповіді стало відомо, що  під час відновлення боєздатності пункти постійної дислокації особового складу військової частини будуть розміщені у казармах та наметовому містечку. Окремо зазначив, що у Володимирі-Волинському уже введена заборона на продаж спиртних напоїв особам у військовій формі.

Позатим, військовослужбовець повідомив про фінансове забезпечення ремонтних робіт, зроблене та заплановане. Так, нині проводиться фарбування основних приміщень, часткова заміна підлоги. Завершено відновлення  даху в одній із казарм та закуплено матеріали для відновлення системи водопостачання та водовідведення. Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства надало допомогу з пиломатеріалами для перекриття даху та підлоги. Окрім того, проведений частковий ремонт дорожнього покриття та вже укладено 50 тонн асфальту.

Загалом, роботи з покращення територіальної оборони області тривають, спеціалісти профільних підрозділів та управлінь координують свою роботу в межах визначених повноважень.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

Переглядів 2382