Версія для друку
П'ятниця, 26 лютого 2016 08:15

Розширене засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

На заході були присутні керівники навчальних закладів району та голови первинних профспілкових організації навчальних закладів.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Бігун О.А. детально проаналізувала діяльність відділу та закладів освіти району у 2015 році та окреслено завдання щодо реалізації освітньої політики в регіоні на 2016 рік у контексті сучасного стану і перспектив розвитку освіти в Україні, та подальшого підвищення її доступності.

Із співдоповіддю на тему: «Роль методичної служби у підвищенні професійного рівня педагогів» виступила директор районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Страхорчук Л.А.

В обговоренні доповіді взяли участь: голова місьрайонного профспілкового комітету працівників освіти і науки Розова О.М., директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с.Галинівка Гудик В.М., директор загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с.Микуличі Зелінська Н.І. та завідувач дошкільного навчального закладу с.Зимне Юрчук Л.Ф.

На завершення засідання голова Володимир-Волинської райдержадміністрації Василець Н.В. проаналізувала результативність роботи освітян, спрямувала присутніх на неухильне виконання Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 року й висловила пропозиції щодо підвищення якості функціонування навчальних закладів шляхом тісної співпраці керівників навчальних закладів з педагогами та батьківською громадськістю.

За підсумками роботи колегії прийнято рішення, в якому визначено пріоритетні завдання діяльності відділу та закладів району у 2016 році.

Переглядів 2545