Версія для друку
Вівторок, 25 серпня 2015 12:24

Свято сіл сільської ради

     У фойє БК були виставки народних умільців від кожного села. Організатори цих виставок Тетяна Здига (Бобичі), Галина Козунь ( Бегета), Галина Паламарчук( Березовичі), Іванна Семенюк ( Яковичі),  Світлана Тєрьохіна ( Хворостів).

     Концертна програма була добре продумана, починаючи від « Гомоніла Україна», перейшовши до подій на Сході та героїв АТО і завершивши твором «Україна – це ми».

      Святковий концерт був цікавий та насичений, переплетений з нагородженнями найстарших і найменших жителів, сімейних пар, які прожили 62 і 55 років спільного життя, іменинників та багатодітних сімей, а також активістів сільської ради.

     Розпочавши свято, ведучі Ігор Чмух та Алла Михалечко запросили до вітального слова сільського голову Юрія Ковальчука.

      В програмі концерту брали участь  вокальний колектив, фольклорний « Скарбниця», сімейний Доюків, «Ми - нащадки козаків» -  Максим Цизь,  Василь Дарчик та Андрій Банах; Ванда Вигірінська ( « Село моє») гостя з с. Холопичі Локачинського району, сестри Юля та Яна Шумчуки з Нововолинська, наймолодша учасниця Даринка Кугай «Черевички», Діана Тарасюк, Вікторія Паламарчук та Богдана Бартощук « Мальви», Галина Паламарчук, Ігор Чмух та Світлана Тєрьохіна « Над землею тумани», дитячий танцювальний колектив (керівник Оксана Янчук-Лещук); Людмила Каліщук, яка слайдами прикрашала святковий концерт.

      Бібліотекар Тамара Авраменко організувала виставки: « Сільські неповторні світанки, моя Батьківщина мала» та « Слава Україні, Героям Слава!».

      По завершенні концерту директор РБК Людмила Оцалюк щирим словом  та подарунками подякувала і підтримала сільського голову та учасників святкового дійства, сказавши, що саме такі заходи і об’єднують усіх людей.

      Після концерту у фойє БК відбувся розіграш лотереї, організованої підприємцем Н.Літвіновою. Для дітей проводилась безкоштовна лотерея «Готуємось до школи», а на вулиці частували кулішем (Петро Дідун) та ухою (Володимир Білан). Щира вдячність усім фермерам та підприємцям сільської ради, які долучилися до свята.

Переглядів 4538