Версія для друку
Середа, 22 січня 2014 16:03

Інформація про роботу Горохівського районного управління юстиції щодо здійснення контролю за виконання актів та доручень за І півріччя 2013 року

Горохівським районним управлінням юстиції у квартальних планах роботи передбачені питання стану виконавської дисципліни та виконання контрольних доручень районного управління юстиції. Зокрема в управлінні та у структурних підрозділах щокварталу здійснюється контроль за виконанням контрольних документів та доручень керівництва Головного управління юстиції у Волинській області та Міністерства юстиції України.

З початку 2013 року до Горохівського районного управління юстиції надійшло 230 вхідних документів, з них - 41 контрольних доручень від Головного управління юстиції у Волинській області.

До реєстраційної служби Горохівського районного управління юстиції надійшло 632 документів, з яких- 77 контрольних доручень, до відділу державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби- 1300 вхідних документів, з них - 51 контрольних доручень, до відділу державної виконавчої служби відповідно 675 вхідних документів, з яких - 118 контрольних доручення.

Зокрема на оперативних нарадах щокварталу заслуховуються питання щодо виконавської дисципліни як в управлінні так і у його структурних підрозділах. Так з початку року в управлінні юстиції проведено 1 оперативну нараду по даних питаннях, за підсумками роботи за І півріччя оперативна нарада запланована на 10.07.2013. У реєстраційній службі проведено 2 наради із працівниками, 3 наради-у відділі державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційної служби. У відділі державної виконавчої служби з початку року проведено 10 оперативних питань та 6 семінарських занять із працівниками відділу.

В управлінні контроль за виконанням та облік контрольних доручень здійснює головний спеціаліст управління Азаріна З.В.

З метою своєчасного виконання контрольних доручень в управлінні ведеться журнал обліку контрольних доручень.

Варто відмітити, що зазначені контрольні доручення виконані управлінням юстиції та його структурними підрозділами якісно, у встановлені терміни, строки виконання контрольних доручень спеціалістами районного управління юстиції та структурних підрозділів впродовж звітного періоду 2013 року не порушувалися.

Як уже зазначалося, з початку року з питань виконавської дисципліни та стану виконання контрольних доручень в районному управлінні проведено 2 оперативних наради а також одне семінарське заняття із юрисконсультами державних установ та організацій та одне внутрішнє навчання із працівниками управління, де розглядалося питання виконавської дисципліни та стан виконання контрольних доручень. Крім того у реєстраційній службі проведено 2 оперативних наради та одне внутрішнє навчання із працівниками, у відділі державної РАЦС реєстраційної служби проведено 4 наради, одне внутрішнє навчання та у відділі ДВС- 10 нарад та 6 семінарських занять із працівниками відділу.

В районному управлінні юстиції та його структурних підрозділах щоквартально інформація з питань документообігу, виконавської дисципліни та із здійснення контролю узагальнюється, та заслуховується на оперативних нарадах.

Головний спеціаліст управління З.В. Азаріна 27.07.2013

Переглядів 433