17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Червень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    Олександр Савченко провів чергову нараду щодо використання бюджетних коштів для ремонту доріг краю сьогодні, 12 червня 2018 року.

    За словами директора департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Івана Мирки, на дороги місцевого значення запланована субвенція з державного бюджету на місця, що становить 393,9 млн грн. До слова, місцеве співфінансування складає майже 17 млн.

    14 червня 2018 року голова райдержадміністрації Наталія Василець та заступник голови районної ради Алла Мельник проведуть виїзний прийом громадян на території Оваднівської сільської ради:

    - 10.00 – 11.00 год. – с. Гайки (приміщення колишньої сільської ради);

    - 11.15- 12.15 год. – с. Ягідне (приміщення клубу).

    Спільно із ними у цих населених пунктах прийом громадян проводитиме голова Турійської райдержадміністрації Орест Василишин.

    Тривають докорінні зміни системи охорони здоров’я. В першу чергу, це стосується закладів первинної ланки медицини. Зокрема сьогодні, 12 червня 2018 року, відбулася нарада голови обласної державної адміністрації Олександра Савченка з головами райдержадміністрацій та об’єднаних територіальних громад щодо розгляду та обговорення питань розвитку сільської медицини.

    Рада голів державних адміністрацій інформує про проведення українською компанією Terrasoft, яка є одним з ключових гравців на міжнародному ринку корпоративного програмного забезпечення для управління бізнес-процесами і CRM, наймасштабнішої бізнес-події цього літа Форуму бізнес- і ІТ-лідерів, який відбудеться у м. Київ, 21 червня 2018 р. (пр-т. Лобановського, 119, концертний майданчик Stereo Plaza).

    Головне територільне управління юстиції у Волинській області повідомляє, що на підставі наказу Міністерства юстиції України від 24.10.2017 № 3282/5 у Волинській області ліквідовано Устилузьку державну нотаріальну контору, про що 07.05.2018 до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань внесено запис про припинення юридичної особи.

    У зв’язку з настанням високих температур повітря та з тривалою відсутню опадів спостерігається різке збільшення кількості пожеж в природних екосистемах.

    Не дивлячись на численні застереження рятувальників — населення продовжує нехтувати заходами пожежної безпеки, провокувати пожежі на відкритій території. Щодня реєструються випадки горіння сухостою, сміття, очерету та загоряння домівок від сухої трави.

    Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про Вищий антикорупційний суд».

    Глава держави зауважив, що 11 червня є історичним днем для України – минулого року у цей день було запроваджено безвіз ЄС для українців, а сьогодні підписує цей Закон у присутності майбутніх та діючих лідерів, студентів Української академії лідерства.

    Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про Вищий антикорупційний суд».

    Глава держави зауважив, що 11 червня є історичним днем для України – минулого року у цей день було запроваджено безвіз ЄС для українців, а сьогодні підписує цей Закон у присутності майбутніх та діючих лідерів, студентів Української академії лідерства.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua