19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    З метою забезпечення єдиного підходу посадових осіб військових комісаріатів до порядку призначення, складу та організації роботи елементів бази мобілізаційного розгортання районного військового комісаріату сьогодні, 28 листопада 2017 року, у Турійському районі відбулося показове інструкторсько-методичне заняття з питань організації управління оповіщенням, прийомом та поставкою мобілізаційних ресурсів до військових організаційних структур

    В проведенні заняття взяли участь голови районних державних адміністрацій, завідуючі секторами мобілізаційної та оборонної роботи з питань взаємодії з правоохоронними органами та надзвичайних ситуацій, начальники відділів взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної та спеціальної роботи РДА, військові комісари районних (міських) військових комісаріатів області. Серед присутніх і голова райдержадміністрації Наталія Василець та старший інспектор апарату райдержадміністрації Микола Гаврилюк.

    Цілу низку державних нагород отримали волиняни учора, 27 листопада 2017 року, під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика. Зокрема, за значний особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, багаторічну самовіддану працю та з нагоди Дня працівників сільського господарства відзначено подякою Прем’єр-міністра України колектив публічного акціонерного товариства «Володимир-Волинська птахофабрика».

    Із 1 січня 2018 року набирає чинності зміна швидкісного режиму у містах і селах України з 60 кілометрів на годину до 50 кілометрів на годину.

    Відповідна постанова Кабміну від 10 листопада 2017 р. № 883 "Про внесення змін до Правил дорожнього руху" опублікована в Урядовому кур’єрі. 
    Згідно з документом, зміни будуть внесені у пункт 12.4 розділу 12 Правил дорожнього руху (У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год).

    Найвищою цінністю будь – якої держави, у тому числі й України, є людина, її життя і здоров’я, честь, і гідність, недоторканність та безпека. Реалізація  соціальної політики України вимагає чіткої, цілеспрямованої та злагодженої роботи задля соціального забезпечення та підтримки осіб, що опинилися у важких життєвих обставинах.

    З 25 листопада по 10 грудня в Україні, та у Володимир-Волинському  районі зокрема, проходить акція «16 днів проти насильства», яка, до речі, була ініційована першим всесвітнім інститутом жіночого лідерства ще у 1991 році.

    Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» від 03.10.2017 № 2148-VIII внесено зміни  до статті 14 Закону України « Про зайнятість населення», що набирають чинності  01 січня 2018 року.

    Так, починаючи з 2018 року для підприємств (установ, організацій) із чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб встановлюється квота в розмірі не менше однієї особи в середньообліковій чисельності штатних працівників для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком залишилося 10 і менше років, відповідно до статті 26 Закону України « Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

    Цієї неділі на базі опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли» відбулася спартакіада серед збірних команд сільських рад: Березовичівської, Оваднівської, Хмелівківської та Зарічанської. Вони змагалися у таких видах спорту, як армспорт, шашки, шахи, стрітбол, піднімання гирі та сімейному конкурсі «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

    Питання пенсійного забезпечення були і є актуальними для українців.

    Із 11 жовтня 2017 року в Україні запрацювала пенсійна реформа. І вже більше місяця пенсіонери отримують нові осучаснені виплати Та зрозуміло, що у цій сфері є багато моментів і нюансів, які варто знати. Тож сьогодні, 28 листопада 2017 року, начальник Володимир-Волинського об’єднаного управління Пенсійного Фонду України Лариса Величко прокоментувала основні положення щодо права на пенсію за вислугу років для педагогічних працівників та працівників, що працюють у галузі охорони здоров’я.

    Україна вдячна Уряду Грузії і, зокрема, Міністерству оборони Грузії та працівникам грузинських закладів охорони здоров’я за програми реабілітації для українських військових. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідання Військового реабілітаційного центру ім. Національного Героя Грузії М.Макашвілі департаменту підтримки поранених військовослужбовців Міністерства оборони Грузії. Починаючи з 2015 року цей заклад регулярно приймає службовців Збройних сил України на оздоровлення та курси реабілітації.

    Ветеринарна медицина Волині переживає не найкращі часи: заборгованість із виплати заробітної платні, нестача молодих висококваліфікованих робітників, відсутність фінансування галузі тощо. Про це та багато іншого говорили сьогодні, 27 листопада 2017 року, під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua