Версія для друку
Понеділок, 04 листопада 2019 09:30

Кожен платник податків має право на безоплатну правову допомогу з питань реалізації своїх прав, - ГУ ДПС Волині

Безоплатна правова допомога в територіальних органах ДПС  у Волинській області гарантована кожному платнику податків. А щоб отримати кваліфіковану допомогу – консультацію чи роз’яснення щодо особливостей застосування норм податкового законодавства, можна скористатися «гарячими лініями», що працюватимуть 26 листопада, 3 та 10 грудня 2019 року з 14.00 до 15.00.

У цей час начальник управління правового забезпечення Головного управління ДПС у Волинській області Юлія Стельмащук за номером телефону (0332) 777-126 спілкуватиметься з громадянами з питань, що виникають у них під час виконання податкових зобов’язань та застосування вимог податкового законодавства.

Окрім того, право на безоплатну правову допомогу в територіальних органах ДПС у Волинській області кожен громадянин може реалізувати під час особистого прийому громадян посадовими особами територіальних органів ДПС у Волинській області.

З графіком особистого прийому можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Волинській області в розділі «Приймальня громадян».

Особистий прийом здійснюється в громадській приймальні Головного управління  ДПС у Волинській області за адресою м. Луцьк, Київський майдан, 4, запис за номером телефону  (0332) 777-113.

Нагадаємо, що з метою підвищення рівня обізнаності громадян з їх правами та обов’язкам в Україні щорічно проводиться Всеукраїнський тиждень права. Окрім більш активного інформування платників податків про гарантії дотримання прав і свобод, громадянам пропонуються безоплатні правові консультації.

 Довідково:  відповідно до Указу Президента України в тиждень, що включає 10 грудня - День прав людини, проводиться Всеукраїнський тиждень права. Саме 10 грудня 1948 року Генеральна Асамблея ООН проголосила Загальну декларацію прав людини.

Сектор комунікацій Головного управління ДПС у Волинській області

 

Переглядів 3994