Версія для друку
Понеділок, 17 вересня 2018 14:48

Привітали рятівників району із професійним святом

Кожен робочий день рятувальника – це випробовування професіоналізму та сили духу, адже протистояти стихії під силу тільки відважним та самовідданим людям. Їхня щоденна праця завжди знаходиться на межі ризику, була та залишається прикладом хоробрості, відваги, й героїзму. 

Тож сьогодні, 17 вересня 2018 року, у День рятівника начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи райдержадміністрації Юрій Ліщук завітав у Володимир-Волинський міськрайонний відділ управління державної служби з надзвичайних ситуацій, щоб привітати пожежників краю із професійним святом.

- Ваша професійна діяльність має надзвичайно важливе значення, - зазначив у вітальному слові Юрій Іванович. - Тож щиро дякую вам за роботу, за прагнення прийти на допомогу всім, хто потребує. Та бажаю вам миру, злагоди і поменше тривожних викликів.  

Опісля, вручив грамоти голови райдержадміністрації та голови районної ради кращим вогнеборцям району:

- Івану Івановичу Шемчуку – командиру відділення 7-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області, прапорщику служби цивільного захисту;

- Миколі Васильовичу Лавренюку - командиру відділення 7-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області, старшому прапорщику служби цивільного захисту;

- Олександру Анатолійовичу Ходореку - водієві 7-ї ДПРЧ УДСНС України у Волинській області, рядовому служби цивільного захисту.

Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

Переглядів 3922