Версія для друку
Неділя, 16 вересня 2018 10:50

Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня працівника лісу

Шановні лісівники та ветерани лісової галузі! Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника лісу.

Неповторна краса лісів Волині не залишає байдужим жодного місцевого жителя та туристів, які часто приїздять до нас на гостину. І цим ми завдячуємо саме Вам, дорогі лісівники. Своєю щоденною та клопіткою працею Ви примножуєте лісовий фонд країни, вносите вагомий вклад у захист земельних угідь та поліпшення стану довкілля, забезпечуєте потреби суспільства у різноманітній лісовій продукції.

Ви не лише піклуєтеся про красу та здоров’я волинських лісів, що виплекані багатьма поколіннями українських лісівників. Ви робите усе можливе, аби Княжа Волинь розвивалася та стала ще кращою заради спільного майбутнього України та наших дітей.

Переконаний, що лісівники й надалі активно розвиватимуть галузь, впроваджуватимуть інноваційні технології, будуватимуть нові лісові дороги, збільшуватимуть асортимент продукції лісових господарств… Як результат – робитимуть гідний внесок в економічний розвиток нашої держави та збереження її природних багатств.

З нагоди професійного свята висловлюю щиру вдячність усім лісівникам та бажаю міцного здоров’я, достатку і злагоди в родинах, а також нових вагомих трудових успіхів та досягнень! Нехай ліс, вирощений Вами, приносить радість і задоволення, несе у Ваші оселі душевне тепло і родинний затишок. Зі святом!

З повагою голова облдержадміністрації Олександр Савченко

Переглядів 3408