18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Нові меблі для першокласників та пожежна машина для Оваднівської громади - основні теми оперативної наради
    Вівторок, 03 липня 2018 13:33

    Нові меблі для першокласників та пожежна машина для Оваднівської громади - основні теми оперативної наради

    Традиційно робочий тиждень у райдержадміністрації розпочався із оперативної наради, яку очолила голова райдержадміністрації Наталія Василець.

    На порядку денному - розгляд актуальних питань життєдіяльності району, підведення підсумків роботи за тиждень, що минув та планування роботи структурних підрозділів райдержадміністрації на поточних п’ять робочих днів.

    Відтак, начальник відділу з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Юрій Ліщук проінформував, що минулого тижня начальницький склад 7 ДПРЧ та управліня ДСНС Украни у Волинській області урочисто передали Оваднівській сільській раді укомплектовану відповідним спорядженням пожежну автоцистерну АЦ-40.

    - Вручення ключів від пожежної машини відбулась за участі заступника начальника управління ДСНС, полковника цивільного захисту Олега Билиці, начальника Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області Віктора Воробйова та начальника 7 ДПРЧ міста Володимира-Волинського В’ячеслава Процюка, - зазначив Юрій Іванович.

    Своєю чергою, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун доповіла очільниці виконавчої гілки влади в районі Наталії Василець про хід облаштування навчальних кабінетів для першокласників.

    Варто нагадати, що Міністерством освіти та науки України затверджено відповідні Методичні рекомендації щодо організації освітнього простору Нової української школи, які мають взяти до уваги навчальні заклади.

    Зокрема, Оксана Андріївна наголосила, що особливістю Нової української школи є, поміж іншого, організація такого освітнього середовища, що сприятиме вільному розвитку творчої особистості дитини.

    - У Новій українській школі зростає частка проектної, командної, групової діяльності у педагогічному процесі. Відповідно урізноманітнюються варіанти організації навчального простору в класі. Крім класичних варіантів, використовуються новітні, наприклад, мобільні робочі місця, які легко трансформувати для групової роботи, - наголосила головний педагог району.

    З цією метою, дотримуючись усіх вимог, проведено закупівлю вчительських столів, парт, стільців дошок та оргтехніки. До кінця липня будуть завезені шафи, дивани та пуфики. Адже, за словами Оксани Бігун, освітній простір має організовуватися таким чином, щоб учитель міг спостерігати за діяльністю учнів у всіх осередках, діти мали можливість безпечно переміщуватися і мати місце для зберігання особистих речей.

    - За парти у трьох школах, які знаходяться в оперативному управлінні відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, першого вересня сяде 31 першокласник. Також до цього часу всі вчителі завершать підготовку щодо впровадження інтегрованого змісту навчання в умовах реалізації Концепції Нової української школи, - підсумувала доповідач.

    Відділ з питань внутрішньої політики та інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

    Переглядів 4403
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua