Версія для друку
Середа, 27 червня 2018 15:48

Волинські декларанти поповнили бюджети майже на 10 мільйонів гривень

Волиняни, котрі відзвітувалися про отримані у 2017 році доходи,  сплатили до бюджетів 8,3 мільйона гривень ПДФО та 1,5 мільйона гривень військового збору.

«Це кошти, що вже надійшли до держбюджету та місцевих бюджетів завдяки відповідальній позиції наших декларантів та якісному їх обслуговуванню з боку фахівців ДФС. Саме практика добровільного декларування доходів – один з важливих елементів податкової культури цивілізованого суспільства. Приємно відзначити, що нинішня деклараційна кампанія на Волині  пройшла на високому організаційному рівні. Зокрема, фахівці територіальних органів ДФС забезпечили належний рівень консультаційної допомоги громадянам, котрі звернулися до Центрів обслуговування платників з тим, щоб подати річну податкову декларацію», - зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.   

Загалом за підсумками деклараційної кампанії волиняни визначили до сплати 13,7 мільйона гривень ПДФО та 2,4 військового збору.

Граничний термін виконання податкових зобов’язань декларантами  перед бюджетами – 31 липня.

Однак, враховуючи що з 1 липня діятимуть нові бюджетні рахунки, громадянам, котрі сплачуватимуть податки у липні, треба обов’язково уточнити реквізити рахунків, на які спрямовувати суми податкових зобов’язань, - наголошують в ГУ ДФС у Волинській області.

З переліком нових реквізитів рахунків можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДФС у Волинській області.

Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області

 

Переглядів 3838