Версія для друку
Понеділок, 23 квітня 2018 14:51

Учні 21 школи взяли участь у першості району з легкоатлетичного кросу

Цієї п’ятниці, 20 квітня 2018 року, в парку «Слов'янський» м.Володимир-Волинський було проведено першість району  з легкоатлетичного кросу.

У змаганнях взяли  участь 160 учнів з 21 загальноосвітньої школи  І-ІІ та І-ІІІ ступенів. Юнаки та дівчата змагалися з бігу на 500 метрів (ЗОШ І-ІІ, І-ІІІ ст.) та 1000 метрів (ЗОШ І-ІІІ ст.).

За словами директора дитячої юнацької спортивної школи Володимира Гнатюка, в особистому заліку серед дівчат ЗОШ І-ІІ ст.: І місце посіла Мельничук Оксана, ІІ -  Окшин Богдана та ІІІ призове місце виборола Мирончук Діана. Серед юнаків перемогу здобув Подзізей Віталій, ІІ місце виборов Палійчук Олександр та ІІІ - Цизь Сергій.

- Серед шкіл І-ІІІ ступенів на дистанції 500 метрів І призове місце посіли Денискіна Оксана та Лукашук Віталій, ІІ місце -  Максимюк Соломія і Кручковський Василь та ІІІ місце вибороли – Недбало Марія і Криштоп Богдан. На дистанції 1000 метрів переможцями стали Борій Христина, Пасальський Максим, ІІ місце у Моїсеєнко Ангеліна і Литвинчука Валентина, ІІІ місце - Терещук Юлія й Любух Владислав, - підвів підсумок змагань Володимир Михайлович.

У загальнокомандному заліку серед ЗОШ І-ІІ ст.: І місце - ЗОШ І-ІІ ст. с. Микуличі, ІІ – ЗОШ І-ІІ ст. Жовтневе, ІІІ – ЗОШ І-ІІ ст. с.Хмелівка.

Серед шкіл І-ІІІ ст. перемогла команда ЗОШ І-ІІІ ст. с. Березовичі, ІІ місце посіли школярі НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-дитячий садок» с. Льотниче, ІІІ – ЗОШ І-ІІІ ст. с. Бубнів.

Відділ освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

Переглядів 3849