Версія для друку
П'ятниця, 09 березня 2018 17:36

Свято весни та краси відзначили у територіальному центрі

Крізь несподівані березневі віхоли й відземки лине до нас сонячна весна, бентежить душу світлими сподіваннями. В отій природній мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення є дивовижне свято – 8 Березня. Саме в цей день людство вшановує жінку, жінку-матір, жінку-трудівницю, жінку-берегиню життя на землі.

Відтак, знагоди Міжнародного дня прав жінок і миру відбулися святкові заходи і у стаціонарному відділенні для постійного проживання с. Льотниче  територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації.

Родинну атмосферу на святі, створювали ведучі-організатори: соціальний працівник Інна Залевська та культорганізатор Людмила Гендис, а також студенти Університету ІІІ віку й мешканці територіального центру. 

Аби урізноманітнити концертну програму,  за участю Людмили Гендис, Інни Залевської, Альони Пальонки, Олександра Архіпова та Олександра Кашевського - працівників терцентру, Ольги Мельничук - директора БК с.Льотниче, було зіграно сценки «У сімейному колі», «Ідеальна жінка» та «Жіночі мрії». А також  у їх виконанні звучали пісні «Ой під вишнею під черешнею», «Підманула, підвела».

Звучали під час свята жінкам пісенні побажання й від вихованців гуртка вокального співу  районного Будинку школяра під керівництвом Людмили Гендис.

Директор терцентру Любов Столярчук подякувала усім присутнім за активну участь у культурно-масовому заході та привітала присутніх жінок зі святом. Побажала міцного здоров’я, поваги від людей та всіляких гараздів.

Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Людмила Широчук

Переглядів 3902

Галерея зображень