Версія для друку
Вівторок, 27 лютого 2018 07:17

Волинь отримала 132,3 млн грн на погашення субсидіарної заборгованості

Днями Волинь отримала черговий транш державної субвенції для проведення розрахунків за надані послуги щодо субсидій. Про це сьогодні, 26 лютого 2018 року, повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час оперативної наради.

Так, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області зазначив, для Волині перерахували 132,3 млн грн. Наразі, кошти розподілені  на погашення заборгованостей і поточних розрахунків за електроенергію, природний газ, тепло-, водопостачання та інші послуги.

– Це дозволить нам серйозно попрацювати над зменшенням заборгованості, продовжити підтримку підприємств теплоенергетики. Як бачимо, обіцяна раніше сума надійшла і зараз, на 133 млн грн ми зменшили заборгованість стосовно рохрахунків за отримані послуги, – підкреслив Володимир Петрович.

Окремо, голова облдержадміністрації звернув увагу керівників профільних структур, на необхідності консолідувати зусилля, щоб впорядкувати систему обліку та звітності, аби в подальшому, затримки подачі документів до відповідних департаментів не було, а розрахунки проводили вчасно.

Нагадаємо, що у лютому, за окремим дорученням Міністерства фінансів України, від 13 лютого 2018 року, Волинь уже отримувала субвенцію з Державного бюджету у розмірі 92,3 млн грн для погашення субсидіарної заборгованості. Відтак, ситуація із проведенням відповідних розрахунків в області стабілізується, але роботи тривають.

Відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Переглядів 4138