16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Ще двадцяти восьми особам призначили субсидію на оплату житлово-комунальних послуг
    П'ятниця, 09 лютого 2018 15:27

    Ще двадцяти восьми особам призначили субсидію на оплату житлово-комунальних послуг

    Сьогодні, 9 лютого 2018 року, відбулося чергове засідання комісії з питань  соціального захисту населення та призначення житлових субсидій райдержадміністрації.

    На засіданні було розглянуто низку питань та прийнято відповідні рішення. Зокрема, за інформацією начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Наталії Голюк, 28 особам призначили  субсидію на оплату житлово-комунальних послуг, на придбання  скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, виходячи з кількості осіб, які фактично проживають у житловому приміщенні. Одній особі призначили субсидію на оплату житло-комунальних послуг індивідуальному забудовнику, будинок якого не прийнято в експлуатацію. Ще одній людині призначили  субсидію на ЖКП, приміщення  яке  для обігріву використовує електроприлади.

      - Одній багатодітній сім’ї сьогодні призначили державну соціальну допомогау, як малозабезпеченій, - проінформувала по закінченню наради Наталія Орестівна. -  Трьом  внутрішньо переміщеним особам члени комісії призначили адресну допомогу на проживання, ще трьом - компенсаційні виплати, які здійснюють догляд за престарілим, що досяг 80-річного віку.

    Також  одна людина отримає компенсаційну виплату за надання соціальних послуг і  одній особі нададуть одноразову матеріальну допомогу на лікування у розмірі 500 гривень.

    Довідково:

    Оформлення догляду за за інвалідом І групи або за особою, яка досягла 80-річного віку

    Догляд за інвалідом І групи або особою, яка досягла 80-річного віку, передбачає отримання відповідної компенсації, що призначається і виплачується у грошовій формі непрацюючим працездатним особам, які здійснюють догляд за інвалідом І групи або особою, яка досягла 80-річного віку.

    Для призначення компенсації непрацюючі працездатні особи, які здійснюють догляд за інвалідом І групи або особою, яка досягла 80-річного віку, подають в місцеві органи з питань соціального захисту населення заяву, форма якої затверджена наказом Міністерства соціальної політики України від 22 лютого 2012 року № 96 “Про затвердження форми Заяви про призначення усіх видів соціальної допомоги, компенсацій, субсидій та пільг”. Крім того, до заяви додаються: паспорт або документ, що посвідчує особу одержувача державної соціальної допомоги; довідка про перебування на обліку в органах Пенсійного фонду України або органах праці та соціального захисту населення — для особи, за якою здійснюється догляд; паспорт або документ, що посвідчує особу, за якою здійснюється догляд; документ, який підтверджує, що особа не працює: трудова книжка та довідка органів державної податкової служби довільної форми про те, що особа не перебуває на обліку у даному органі державної податкової служби як фізична особа — підприємець;за відсутності трудової книжки — заява особи із зазначенням причини відсутності трудової книжки; витяг з акта огляду медико-соціальної експертної комісії (для осіб, визнаних інвалідами І групи) — для особи, за якою здійснюється догляд.

    Зауважимо, що розмір щомісячної компенсації без урахування індексації становить 4,80 грн.

    Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

     

    Переглядів 4134
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua