20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Серед пріоритетних завдань на 2018 рік – будівництво понад 180 житлових комплексів для військовослужбовців за контрактом, – Міністр оборони
    Середа, 24 січня 2018 09:17

    Серед пріоритетних завдань на 2018 рік – будівництво понад 180 житлових комплексів для військовослужбовців за контрактом, – Міністр оборони

    Підвищення рівня соціального захисту військовослужбовців – серед наших головних завдань на 2018 рік. Доручаю Генеральному штабу, Головному квартирно-експлуатаційному управлінню Збройних Сил України створити належні умови для проходження служби та комфортного розміщення військовослужбовців. На цьому сьогодні, 23 січня, під час засідання Комітету реформ наголосив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак.

    Очільник оборонного відомства зазначив, що для підвищення соцзахисту військових на 2018 рік цілеспрямовано проводитиметься робота відповідальними посадовими особами щодо покращення стану забезпечення житлом військовослужбовців шляхом будівництва та придбання житла, виплати грошової компенсації за належне для отримання жиле приміщення, отримання грошової компенсації за піднайом жилого приміщення, а також запровадження нових механізмів для забезпечення житлом.

    Міністр оборони України доручив Генеральному штабу, Головному квартирно-експлуатаційному управлінню Збройних Сил України докласти максимум зусиль для відновлення та розвитку інфраструктури пунктів постійної дислокації військових частин, у першу чергу заново створених, задля належного розміщення та забезпечення повсякденної діяльності та потреб особового складу в них, на полігонах та навчальних центрах.

    «Серед пріоритетних завдань на 2018 рік також будівництво понад 180 житлових комплексів для військовослужбовців за контрактом. Це підвищить рівень мотивації особового складу до військової служби», – сказав Степан Полторак.

    Він повідомив, що протягом 2017 року до сфери управління Міністерства оборони повернуто близько 50 об’єктів військової інфраструктури. Окрім цього, з метою удосконалення військової інфраструктури на 293 об’єктах здійснювалися роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту. Зокрема, розпочато будівництво сучасного стаціонарного бригадного табору на території Міжвідомчого центру підготовки (Широкий Лан), створено сучасну навчальну матеріально-технічну базу двох нових (Навчальний центр тактичної медицини (смт Десна), навчальний центр Військової служби правопорядку Збройних Сил (м. Львів) та відновлено 9 існуючих навчальних центрів. Окрім цього, у навчальному центрі підготовки підрозділів МЦМБ відкрито надсучасний Центр імітаційного моделювання.

    Також для активного навчання військ триває розбудова Міжвидового центру підготовки підрозділів ракетних військ і артилерії, Центру підготовки підрозділів протиповітряної оборони Сухопутних військ, інших центрів.

    Урядовий портал.

    Переглядів 4188
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua