Версія для друку
Субота, 09 грудня 2017 14:49

Вітання голови районної державної адміністрації із третьою річницею заснування 14-ї окремої механізованої бригади

Шановні військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади!

Щиро вітаю із третьою річницею заснування вашої військової частини, яка бере початок у найскладніший та доленосний для нашої країни час. З перших днів військової агресії на Сході України ви стали на захист територіальної цілісності  та незалежності нашої держави. За вашими плечима – Станиця Луганська, Щастя, Старий Айдар, Мар’їнка, Красногорівка, Дебальцеве, Горлівка, Маріуполь та ще безліч сіл та містечо, у яких ви мужньо виконували завдання за призначенням. І попри молодий вік, ваш бойовий шлях уже ознаменувався звитяжними подвигами.

Саме ви, разом з іншими військовими з’єднаннями України, продовжуєте творити новітню історію держави, демонструєте високу професійну майстерність, відповідальність і витримку, вірність присязі та військовому обов’язку.

Тож сьогодні вітаю тих, хто несе бойове чергування, планує, сумлінно виконує обов’язки вартової і внутрішньої служби, щодня організовує всебічну підготовку особового складу, здійснює забезпечення його повсякденної діяльності, виконує завдання далеко від родин. Вітаю волонтерів та партнерів, чия благочинна допомога не раз ставала в поміч 14 ОМБр.  Дякую родинам наших захисників – за мужність, терпіння, підтримку та вміння чекати в ці нелегкі часи.

Дорогі військовослужбовці, за вас щодня молиться вся наша країна. Мільйони українців вірять у перемогу, адже з такими солдатами, як ви, Україна непереможна!

З повагою голова райдержадмiнiстрацiї Наталiя Василець

Переглядів 4003