Версія для друку
Понеділок, 04 грудня 2017 16:12

На базі центру зайнятості відбувся семінар для осіб з особливими потребами

1 грудня  у рамках « Декади зайнятості осіб з інвалідністю»  у Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар для осіб з особливими потребами за участі постійних соціальних партнерів служби зайнятості.

Начальник відділу правової інформації та консультації місцевого центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Лесик та його заступник Василь Соколов поінформували присутніх про можливості отримання різноманітних  правових послуг для інвалідів на безоплатній основі. Вони дали поради щодо порядку звернення до установи з різних питань, наголосивши, що консультаційні  послуги надаються усім категоріям безкоштовно.

Представник Управління соціального захисту населення у м .Володимир-Волинський  Валентина  Малиновська  ознайомила із пакетом соціальних послуг та соціальними гарантіями для осіб з особливими потребами та дала роз’яснення щодо конкретних випадків.

Провідний юрисконсульт центру зайнятості Оксана Закревська зупинилась на пільгах та додаткових гарантіях соціальних гарантіях  для осіб з інвалідністю у сфері  зайнятості. Також вона охарактеризувала ситуацію на ринку праці й проаналізувала наміри  та побажання щодо майбутньої роботи присутніх, для того щоб ефективно вирішити питання зайнятості кожного.

Захід пройшов конструктивно та у позитивному настрої і дозволив досягнути одного з основних завдань у діяльності служби зайнятості - індивідуального підходу  та адресності у наданні послуг.

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості

Переглядів 4076