Версія для друку
П'ятниця, 27 жовтня 2017 15:50

73-а річниця визволення України від німецько-фашистських загарбників

28 жовтня - визначна дата в календарі українців. Саме цього дня територію країни звільнили від ворогів, які топтали і нищили українську землю впродовж чотирьох кривавих років Другої світової.

Мільйони жертв, зруйновані міста і села, понівечені людські долі - все це гіркі наслідки найбільшої в історії людства війни.

Відтак, сьогодні, 27 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Наталія Василець та голова районної ради Роман Гук взяли участь в урочистому покладанні квітів до облесіка Слави та до меморіальної дошки загиблим учасникам АТО.

Багато наших земляків брало участь у боях на фронтах Другої світової війни, чимало з них повернулися додому здійснивши бойові подвиги, але ще більше полягло на полі бою, обороняючи, а потім і визволяючи села та міста нашої багатостраждальної землі.

Пам’ятаймо тих, хто загинув. Вклонімося тим, хто живий і з кого нині, коли над нашою Вітчизною знову нависла смертельна загроза,  беруть  приклад наші мужні хлопці, воїни з хоробрими серцями в зоні АТО. Сьогодні вони демонструють таку ж доблесть, як їхні діди й прадіди.

Відділ організаційної роботи та управління персоналом апарату райдержадміністрації

Переглядів 3897

Галерея зображень