19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Ковельська філія ДП «Укрветсанзавод»: що зроблено та що у планах
    Вівторок, 03 жовтня 2017 16:32

    Ковельська філія ДП «Укрветсанзавод»: що зроблено та що у планах

    Нині ж про стан справ на підприємстві, що уже зроблено, а що – у планах, говорили 2 жовтня 2017 року під час оперативної наради, що відбулася під керівництвом голови обласної державної адміністрації Володимира Гунчика.

    – На ковельській філії нині працюють 14 працівників, – передусім повідомив начальник головного управління Держпродспоживслужби в області Богдан Лозинський. – З початку серпня  обов’язки директора виконує Науменко Микола Ігорович, начальник виробничо-господарського відділу державного підприємства «Укрветсанзавод». Упродовж останніх місяців виготовлено 15 тонн кісткового та м’ясо-кісткового борошна.

    Як з’ясувалося, частину зазначеного борошна вдалося повністю реалізувати. Це ж дало змогу виплатити заробітну плату за липень 2017 року. На разі заборгованість залишається лише за серпень та вересень. Однак, у планах продати 10 тонн кісткового борошна, а відтак і частково погасити борг із виплати коштів працівникам.

    Разом із тим, зауважив Богдан Васильович, 25 вересня цього року, в місті Ковелі відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, участь у якому взяли представники головного управління Держпродспоживслужби. Відповідно до ухвалених рішень, до 27 вересня поточного року Ковельське ШБУ № 63 зобов’язувалося виконати роботи з капітального ремонту під’їзної дороги та забезпечення благоустрою чотирьох підготовлених резервуарів для ізоляції відходів виробництва Ковельської філії; до 29 вересня – завершити капітальний  ремонт чотирьох залізобетонних резервуарів для ізоляції відходів, а до 10 жовтня – цілковито відремонтувати усі сім резервуарів.

    Частину запланованих заходів виконали, зокрема повністю завершили ремонт двох резервуарів. Варто зауважити, що задля цього працівники працювали навіть у вихідні дні. Ще дві ємності, а також покришки до них, підкреслив Богдан Лозинський, за словами підрядника, сьогодні до завершення дня будуть готові до використання.

    – Ви знаєте, що перспективи в роботі цього підприємства немає, – зауважив на це керівник найвищої виконавчої гілки влади в області. – Рішення, які були прийняті Держпроспоживслужбою, підтримані обласною державною адміністрацією, щоб по завершенню ліквідації наслідків цієї катастрофи, підприємство припинило свою роботу. Тож наше з вами завдання, завершити проект зачистки цієї території, ліквідувати всі наслідки та у встановленому законом порядку ліквідувати це підприємство.

    Окрім цього, підкреслив Володимир Гунчик, на разі в області інтенсивно працюють над тим, аби залучити підприємства, котрі займаються виготовленням м’ясної продукції та мають потенціал для створення цехів із переробки відходів виробництва, до цього виду робіт. Він повідомив, що «ПАТ Володимир-Волинська птахофабрика ТМ «Чебатурка» та Агропромгрупа «Пан Курчак» уже розпочали над цим працювати. Розглядають також інші проекти. Головна ж ціль зазначених заходів – не створити на території Волині прецедент масового накопичення відходів

    Відділ інформаційної політики облдержадміністрації

    Переглядів 4346
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua