Версія для друку
Четвер, 14 вересня 2017 09:12

«Чужий серед щастя і свій серед болю...»

З Овадного приїхали батьки поета та сестра Галина.

Про нелегку долю поета в інвалідному візку й про велич його образного, філософського, вражаюче щемливого слова говорили директор ЦРБ Людмила Сулік та ведуча заходу бібліотекар 1 категорії Тетяна Абаліхіна.

Захід продовжили студенти місцевих вишів, які донесли до слухачів біографічні сторінки життя поета, розкрили мелодійність його віршів, потужну силу і глибину його поезії.

Насолодитися словом Анатолія Махонюка, познайомитися із його новою збіркою ще не друкованих верлібрів прийшли керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк та заступник голови районної ради Алла Мельник.

Довідково:

Махонюк Анатолій Петрович (1962–2016) – член Національної спілки письменників України з 2003 року.

З-під пера цієї мужньої й талановитої людини народилися поетичні збірки «Благословення», «Дощу мелодія блакитна», «Осінній сонях», «Колекціонер календарних листків»,»Допоки бачу тінь свою», «П’ять кольорів тіні», «Зірка пливе до світанку» та книги для дітей «Гороскоп для Мурка», «Казка про джмелика-мандрівника», «Книжка не про мишку».

Збірка верлібрів «Зірка пливе до світанку» побачила світ у видавництві «Надстир’я», обсягом 206 сторінок, накладом 300 примірників.     Упорядниками збірки стали Галина Махонюк та  викладач художньої культури Оваднівського професійного ліцею Марія Нагурнік.

Переглядів 5566

Галерея зображень