Версія для друку
П'ятниця, 01 вересня 2017 14:50

Звернення голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з нагоди Дня знань

Мега урочистим цей день стане для дітей, які вперше переступлять шкільний поріг та сядуть за парти. На Волині їх майже 15 тисяч. Знаковим перше вересня буде і для тих молодих людей, які розпочнуть навчання у професійно-технічних та вищих навчальних закладах. Тож впевнено йдіть країною знань, долайте перешкоди, адже прагнення до пізнання та навчання є запорукою гідного майбутнього держави!

Не менш важливим та хвилюючим перше вересня є для одинадцятикласників – майбутніх випускників шкіл, гімназій та ліцеїв. Ваше завдання впевнено пройти фінішною прямою шкільного життя, щоби стати кращими, знайти свою стежину у житті. Йдіть дорогою знань, розвивайте інтелектуальний потенціал, зростайте духовно, цінуйте своїх батьків та вчителів і пам’ятайте, від вашого вибору сьогодні залежатиме ваше майбутнє.

У День знань звертаюсь до вас, шановні освітяни, із повагою та вдячністю за невтомну, часом жертовну працю. Саме ви навчаєте, виховуєте та плекаєте нові покоління, даруючи Україні перспективу на обране нами європейське майбутнє. Будьте здоровими та сильними духом і нехай ваше нелегке покликання – «сіяти» добре, розумне і вічне – повернеться сторицею!

Шановні батьки! Будьте завжди поруч зі своїми дітьми, підтримуйте, допомагайте та направляйте їх. І нехай гордість за дітей переповнює!

Вірю у невичерпний інтелектуальний потенціал юних українців, їх нестримну творчу енергію та здатність змінити країну. Адже в майбутньому саме вони розбудовують по-справжньому єдину, міцну, високорозвинену європейську державу.

Бажаю всім міцного здоров’я, добра, щедрої долі, невичерпної жаги до знань та творчих здобутків. Зі святом!

З повагою голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик

Переглядів 2184