Версія для друку
П'ятниця, 01 вересня 2017 10:49

Вітання голови райдержадміністрації з нагоди Дня підприємця

Приватне підприємництво є важливим чинником економічного розвитку держави та зростання добробуту її громадян. Без діяльності підприємців взагалі важко уявити собі існування нашого суспільства. Саме від успішного розвитку малого й середнього бізнесу, а також діяльності крупних компаній та збільшення у результаті надходжень до Державного бюджету залежить якість здійснення економічних реформ в Україні, можливість вирішення соціально-економічних проблем і, як наслідок, розвиток і зміцнення національної економіки загалом.

Створення нових робочих місць, забезпечення населення необхідними товарами й послугами, благодійна діяльність – все це складові вашої участі в розвитку  держави та володимирщини зокрема, адже ви - сміливі, рішучі, ініціативні люди, які створюють умови для власного добробуту і процвітання рідного краю.

Тож дозвольте у цей святковий день побажати успіху та процвітання вашому бізнесу, реалізації ідей і проектів, а також невичерпної енергії, впевненості у власних силах, надійних партнерів, натхнення і здійснення задумів, мудрості в справах, стабільності, добра й благополуччя вам і вашим родинам!

З повагою голова райдержадміністрації Наталія Василець

Переглядів 2678