20 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    Головна>Новини>Серпнева конференція педагогів району
    Вівторок, 29 серпня 2017 07:25

    Серпнева конференція педагогів району

    В роботі конференції взяли участь педагогічні працівники з усіх загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних  навчальних закладів району та працівники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.

    На конференцію були присутні й почесні гості:голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник та голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич.

    Відкрила конференцію начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун, яка підвела підсумки розвитку освіти району за 2016-2017 навчальниий рік та окреслила пріорітетні завдання галузі на 2017-2018 н.р. Акцент було зроблено на впроваджені освітньої реформи на місцях, виклики і проблеми сучасної освіти. Йшлося про те, як підвищити якість освітніх послуг, як впровадити вимоги нової української школи на місцях, покращити допоміжну інвентарну складову.

    Про роль опорної школи у підвищенні якості освіти йшлося у виступі директора ЗОШ І-ІІІ ст. с. Суходоли Віктора Рупши. Директор Хмелівківської ЗОШ Оксана Цизь розповіла про створення комфортних умов для навчання та виховання дітей у сільській школі. А завідувач Зарічанського дошкільного закладу Тетяна Кислюк поділилася із присутніми рекомендаціями створення належних умов ддля отримання дітьми дошкільної освіти в ДНЗ, який вона очолює.

    З початком нового навчального року освітянську спільноту району привітала голова райдержадміністрації Наталія Василець. 

    - Вчитель сьогодні має не просту місію – орієнтуючись на завтрашній день, йому треба дати дитині гарантію – якісну освіту, бо саме вона допоможе вчорашньому школяру ствердитись у дорослому житті. Ось чому освіта сьогодні займає провідне місце у стратегії державної політики країни, - зазначила Наталія Володимирівна. - Органами виконавчої та представницької влади, відділом освіти, навчальними закладами здійснюється велика робота з виконання стратегічних завдань розвитку освітньої галузі. Спільні кроки спрямовані на головне – підвищення якості освіти та її доступність для кожної дитини. 

    А також побажаємо нашим освітянам плідної праці тавагомих досягнень, щоб новий навчальний рік розпочався вчасно, організовано, став яскравим і змістовним святом знань для дітей, їхніх батьків та педагогів.

    Завершилася щорічна педагогічна конференція врученням Подяк відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації найактивнішим педагогам.

      

    Переглядів 2478
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua