Версія для друку
Четвер, 16 березня 2017 09:27

Робоча зустріч директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості та очільника Устилузької ОТГ

Голова громади запевнив, що громадські роботи на сьогодні є необхідними й важливими для громади та дають можливість вирішити багато питань з благоустрою територій, кладовищ, пам’ятників, братських могил, а також об’єктів соціальної сфери. Тому робота в цьому напрямі має бути продовжена, і на наступній сесії ради, яка відбудеться у квітні, будуть передбачені кошти на співфінансування для проведення громадських робіт.

Під час зустрічі найбільше було зосереджено увагу на можливостях підбору персоналу, професійного навчання (особливо в ЦПТО), компенсації ЄСВ, переваг прийому на роботу ВПО та учасників АТО. Презентовано «електронний кабінет роботодавців», який зменшить документообіг та заощадить час роботодавців, які можуть презентувати відео вакансії для подальшого перегляду шукачами роботи та скористатися відео резюме безробітних громадян.

В  результаті зустрічі подані 8 вакансій за посадами: вихователь, помічник вихователя, кухаря.

Директор подякувала голові Устилузької ОТГ В.Поліщуку за активну й дієву співпрацю зі службою зайнятості, відмітила про накопичений позитивний досвід спільної роботи.

Володимир-Волинський міськрайонний центр зайнятості

Переглядів 2245