Версія для друку
Вівторок, 24 листопада 2015 12:24

Скасовано пільги для міліціонерів

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до пунктів 1 та 5 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про національну поліцію» з 7 листопада 2015 року втратив чинність Закон України «Про міліцію».

Особи, які мали право на пільги згідно із Законом України «Про міліцію»: звільнені із служби за віком, хворобою або вислугою років працівники міліції, особи начальницького складу податкової міліції; особи  рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби; діти (до досягнення повноліття) працівників міліції, осіб начальницького складу податкової міліції, рядового і начальницького складу кримінально-виконавчої служби, загиблих або померлих у зв’язку з виконанням службових обов’язків, непрацездатні члени сімей, які перебували на утриманні, з 07.11.2015 року втратили право на пільги.

Особи, які втратили право на пільги, можуть звертатися за призначенням житлової субсидії.

За більш детальною інформацією звертатися в управління соціального захисту населення райдержадміністрації за адресою: вул. Ковельська, 173, м. Володимир-Волинський , кабінет  №9  або за телефоном 2-61-15, 2-33-94

Переглядів 5160