18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 20 листопада 2017

    Традиційно саме виконавча вертикаль напрацьовує та в подальшому подає до розгляду обласної ради пропозиції щодо змін до бюджету. Нині ж – мова про бюджетне перевиконання та перерозподіл того фінансового ресурсу, який на попередньо визначені цілі однозначно не використають. Тож пропозиції щодо змін до бюджету облдержадміністрація подала ще 13 листопада 2017 року. Подала до головного представницького органу влади краю з дотриманням процедур: одразу після затвердження звіту у Міністерстві фінансів України. Попередньо очікувалося, що зміни до бюджету розглядатимуть на засіданні сесії обласної ради ще 16 листопада 2017-го, але його перенесли на 23-тє.

    Актуальні теми, які нині – на устах, прокоментував голова облдержадміністрації Володимир Гунчик спілкуючись із представниками волинських медіа. Варто нагадати, що у плані роботи керівника найвищої виконавчої гілки влади в області брифінги для журналістів – щопонеділка по завершенню оперативної наради.

    Щодо ситуації з будівництвом фортифікаційних споруд та обвинувачень військової прокуратури…

    Понеділок, 20 листопада 2017 16:42

    Видатним волинянам – державні нагороди

    19 листопада 2017 року аграрії області відзначали професійне свято. Нині ж, 20 листопада, під час чергової оперативної наради голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик оголосив про державні нагороди.

    Президент Петро Порошенко вніс на розгляд Верховної Ради України як невідкладний проект закону «Про дипломатичну службу».

    Законопроект розроблено з метою реформування дипломатичної служби, приведення її до сучасних європейських і світових стандартів, підвищення престижності дипслужби та залучення нового кадрового потенціалу, а також задля уніфікації із положеннями Закону України «Про державну службу».

    Культурна спадщина та її збереження є невід’ємною частиною єдиного загальноєвропейського культурного процесу. В Україні збереженню культурної спадщини приділяється значна увага, орієнтована на формування історичної свiдомостi, підтримку національних традицій. Такий пiдхiд сприяє формуванню самосвiдомостi нації, соціалізації особистості, її консолідації в широкому контексті.

    Відтак, одним із ключових моментів, на яких зупинилася провідний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Руденчук під час оперативної наради, яка відбулася сьогодні, 20 листопада 2017 року, - це культурна спадщина району.

    Про досягнення, перспективи та проблемні питання культури району говорили сьогодні, 20 листопада 2017 року, під час традиційної щопонеділкової наради під головуванням очільниці району Наталії Василець. Про хід виконання Програми розвитку культури, мистецтва, туризму та охорони культурної спадщини в районі на 2016-2020 роки доповідала провідний спеціаліст відділу культури та туризму райдержадміністрації Галина Руденчук.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua