18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          

    Охорона пам'яток для кожної нації є життєвою необхідністю, бо лише так, дбаючи про надбання матеріальної історії вона може зберегти історичну пам'ять і вибудувати на її основі власне майбутнє.

    18 квітня, з нагоди Міжнародного дня пам'яток та визначних місць, у Володимирі було проведено академію, організовану працівниками державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир».

    18 квітня продовжились змагання ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед команд, які представляють громади Володимирського району.

    Після вітального слова, з яким до присутніх звернулась заступник голови райдержадміністрації Ірина Ліщук, у запеклу боротьбу за призові місця вступили 8 дівочих команд, які визначали кращих у волейболі.

     18 квітня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Фіщук провів засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при районній державній адміністрації, під час якого було знято карантинні обмеження, що були накладені у зв'язку з випадком сказу собаки в селищі Іваничі Володимирського району та запровадження карантинних обмежень в селі Привітне (Локачинська громада) через з виявлення сказу кота.

    В цей непростий для нашої країни час ви першими приходите на допомогу постраждалим громадянам, стаючи на передовій лінії боротьби за людські життя.

    Працівники пожежної охорони - мужні люди, які не відступають перед небезпеками та труднощами, рятуючи життя та здоров'я громадян.

    Найвищою оцінкою вашої роботи є вдячність за врятовані людські життя.

    Впевнені, що ви і надалі будете гідно нести високе і відповідальне звання пожежного.

    Бажаємо вам міцного здоров’я, витримки та стійкості у нелегкій праці, миру,  добробуту і родинного затишку!

     

    Начальник Володимирської                                                 Голова

    районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

    Вівторок, 16 квітня 2024 16:18

    Відбулось засідання робочої групи

    16 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач взяв участь у засіданні робочої групи з установлення відповідності або невідповідності підприємств, установ, організацій області критеріям для визначення їх критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

    За результатами засідання робочої групи продовжено статус критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період понад 20 підприємствам

    Захід відбувся в онлайн режимі.

    Небайдужі громадяни нашої країни продовжують допомагати Збройним Силам України, всіляко сприяючи відбиттю російської агресії та підтримуючи Сили Спротиву.

    Сьогодні, 16 квітня, начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач передав представникам наших захисників автомобіль, наданий волонтерами.

    Він відправився в одну з військових частин ЗСУ для використання у її діяльності.

    Громадська організація «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Колос» та Національна Асоціація Спорту України, за підтримки Міністерства молоді та спорту України, оголошують про проведення І літніх всеукраїнських спортивних ігор серед територіальних громад України.

    Регламент проведення І літніх всеукраїнських спортивних ігор серед територіальних громад України.

    Реєстрація для участі:

    Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

    12 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, голови територіальних громад району, керівники управлінь та відділів районної державної адміністрації взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що проходив у онлайн та офлайн режимах.

    Під час його роботи учасниками були обговорені регіональний аспект стану протидії безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури та превентивної роботи з боку сектору безпеки й органів правопорядку, поточний стан функціонування об'єктів енергетичного комплексу України і заходи із забезпечення стабільної роботи енергетичної системи в умовах постійних ракетних обстрілів.

    Також в ході засідання була презентована нова економічна доктрина України, зокрема – урядова  політика з підтримки вітчизняного виробництва.

    Окрема увага учасниками Конгресу була приділена Європейській інтеграції України та виклики для наших громад під час цього процесу.

    П'ятниця, 12 квітня 2024 15:16

    До уваги жителів району!

    Зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим»

    11 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів робочу нараду з представниками силових структур району, 6-го прикордонного району та окремими керівниками управлінь і відділів райдержадміністрації й державних служб щодо питання надзвичайної ситуації, яка виникла в прикордонній смузі.

    Сторінка 1 із 558
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua